© Kimse Duymasın 2020

78'LİLER LOKALİNİ BAŞKAN SINDIR AÇTI

Ege 78liler Derneği, üyelerini biraraya getirip dayanışma ruhunu yaşatmak için Mimar Kemalettin Caddesinde lokal açtı.

Açılış kurdelesini Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındırın kestiği Ege 78liler Derneği Lokalinin ilk gÜnÜnde İzmirli yazarlar, şairler, sanatçılar, aydınlar ve siyaset dÜnyasından tanınmış isimler biraraya geldi. 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ege 78liler Derneği Lokalinin açılışını yaptı. Dernek Başkanı Seyithan Çelikle birlikte Mimar Kemalettin Caddesi Kardıçalı İş Merkezi Numara 16daki lokalin açılış kurdelesini kesen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Grup Sunun mÜzik dinletisi eşliğinde konuklarla sohbet etti. 78 kuşağının biraraya gelip sohbet etmesinin yanısıra; eğitim, kÜltÜr faaliyetleri sergiler ve seminerlerin gerçekleştirileceği Lokalde dayanışma ruhu da ön plana çıkacak. 

Ege 78liler Lokalinin açılması için pek çok arkadaşının katkıda bulunduğunu söyleyen Ege 78liler Derneği Başkanı Seyithan Çelik, “TÜm arkadaşlarıma teşekkÜr ediyorum. Ortak bir çabayla çok gÜzel bir buluşma yerimiz oldu. Nezih herkesin gelebileceği bir mekan tasarlamıştık, bunu başardık. İlerici demokrat insanların mekanı olarak lokalimizin benimseneceğini umuyorum. TÜm dostlarımızı lokalimizde buluşturmak, söyleşiler sergilerle kÜltÜrel etkinlikler dÜzenlemek başlıca amacımız” dedi. 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ege 78liler Derneğinin, dayanışma, dostluk ve kardeşlik ruhuyla çalışmalarını sÜrdÜrdÜğÜnÜ belirterek, “Derneğimiz ne zaman bize bir el uzatsa biz de el uzatıyoruz, omuz veriyoruz. Derneğimizle birlikte oluyoruz. Bu lokal çok önemli. Burada aydınlık geleceğimiz adına toplanıp sohbetler edeceğiz, kimi zaman seminerler, sergiler gerçekleştirilecek. İnanıyorum ki insanlarımızın katkısıyla, her zaman canlı kalacaktır” diye konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER