© Kimse Duymasın 2020

A MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ BOSTANLISPORDA

Bostanlıspor Bayan Ragbi takımını Ragbi Milli Takımlar teknik direktörü İrlandalı Niall Doherty çalıştırdı.

Kahramanmaraşın Pazarcık İlçesinde 26-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak TÜrkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası (Sevens Women) hazırlıklarını sÜrdÜren Bostanlıspor Bayan Ragbi takımını Ragbi Milli Takımlar teknik direktörÜ İrlandalı Niall Doherty çalıştırdı.
1. Kademe Ragbi Antrenör kursunu yönetmen için İzmirde bulunan Ragbi A Milli Takım teknik direktörÜ Niall Doherty, Bostanlıspor Başkanı Avni Erboyun daveti Üzerine  Ege Bölgesinin tek bayan ragbi takımı Bostanlısporu Bostanlıdaki Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahasındaki antrenmanını izledi.
Bostanlıspor Bayan Ragbi takımının Fransız antrenörÜ Loic Talhouet yönetimindeki çalışmaya zaman zaman mÜdahale eden ve “izin verirseniz bugÜn ve yarın bu takımı ben çalıştırayım” diyen coach Niall, bayan takımının son iki antrenmanı bizzat yönetti.
2şer saat sÜren çalışmada takımın performansını çok iyi bulan ve “daha çok yeni olmalarına karşın çok yetenekliler. Bu takım iyi çalışırsa önÜmÜzdeki yıl TÜrkiye Şampiyonu olur. Hareketleri çok çabuk kavrıyorlar ve çok iyiler” dedi.
Hafta sonları Bostanlıdaki Gode Cengiz Spor Tesislerri Suni Çim Sahasında çalışan Bostanlıspor Bayan Ragbi takımını fırsat buldukça da İzmired gelerek çalıştırmak istediğini de ifade eden Niall Doherty, “Bu konuyu TÜrkiye Ragbi Federasyonu Başkanı  Şahin KömÜrcÜ ile görÜşeceğini, başkan KömÜrcÜnÜn ragbinın yayılması ve oynanması için çok çalıştığını ve severek izin vereceğini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER