© Kimse Duymasın 2020

AK Partili Kaya'dan Menderes çıkarması

1 Kasım'a sayılı günler kala seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te seçmenle kucaklaştı. Kaya, Mendereslilerin 1 Kasım'da rekor oyla AK Parti'ye olan desteğini sürdüreceğine inandığını söyleyerek, "Menderes benim evim. Kendimi bu topraklara ait hissediyorum. 1 Kasım'da hemşehrilerimden rekor oy bekliyorum" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarına Menderes ilçesinde devam etti. 1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala temposunu artıran AK Partili Kaya, Menderes'te Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İmre'nin de eşlik ettiği bir dizi programa katıldı. Kaya'ya Mendereslilerin ilgisi büyüktü. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı yaptığı dönemde Menderes'e defalarca geldiğini hatırlatan Kaya, "Menderes benim evim. Kendimi bu topraklara ait hissediyorum. Bu güzel ilçe, demokrasi şehidi rahmetli Adnan Menderes'in adını taşıyan bu güzel ilçe, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde daha bir güzelleşti. Dostum, kardeşim, hizmet adamı Bülent Soylu'nun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla birlikte Menderes kendini buldu. Menderes'in altın çağı şimdi yaşanıyor" diye konuştu. 

Rekor oy bekliyorum

İlçede Gümüldür Fevzi Çakmak, Orta ve  Oğlananası Mahallelerinde bir dizi ziyarette bulunan Kaya, kahve buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kaya, Mendereslilerin 1 Kasım'da rekor oyla AK Parti'ye olan desteğini sürdüreceğine inandığını söyleyerek, "İlçenin her köşesinde, her mahallesinde, dağ kesiminde kalan mahallelerinden sahil bandındaki yerleşim yerlerine kadar her noktasında değişim var, dönüşüm var. AK Parti belediyeciliği ile taçlanan Menderes şimdi 1 Kasım tarihinde yapılacak genel seçimlerde bize rekor oy oranı ile sahip çıkacak, ben buna inanıyorum. Evimden, ailemden, Menderes'in güzel insanlarından, bize her zaman sahip çıktıkları gibi 1 Kasım'da da desteklerini esirgememelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Nikah şahidi oldu

AK Partili Mahmut Atilla Kaya, ziyaretlerinin ardından Menderesli Hediye ve Murat çiftinin nikah törenine nikah şahidi olarak katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER