© Kimse Duymasın 2020

AK Partili Kırkpınar: "Muhalefete çıta atlattık"

Seçim Gezileri Kapsamında Bornova'ya giden Bilal Kırkpınar öncelikle 3. Sanayi Esnafını gezdi sorunlarını dinledi. 3. sanayi oda yönetimi ve başkanın da ziyaret edildiği gezide esnafın sevgi gösterileri ve ilgisiyle karşılaşan Kırkpınar davet edildiği bir tamirhanede esnaflarla sohbet etti.

Sohbet Sırasında Muhalefetin vaatleri sorulunca " Muhalefete siyasette biz çıta atlattık, bizden önce CHP'nin seçim vaatleri hep laiklik tehlikede, cumhuriyet tehdit altında, rejim değiştirilmek isteniyor, irtica geliyor söylemleriyle yürüyordu. Son seçimlere kadar CHP'nin somut bir şeyler vaat ettiği hiç görüldü mü? Amerika'dan ithal ettikleri bir reklamcıyla bu işleri yaptılar. CHP ilk defa köylüye, emekliye, asgari ücretliye dair bir fikri oluşturup söylem geliştirdi. Ama maalesef her zaman olduğu gibi lafta kaldı. Çünkü CHP yöneticileri hiç bir zaman halkla beraber değiller. Bakın sanayiye hiç gelip gezen oldu mu ? Yerel seçimler öncesi Büyükşehir ve Bornova belediyeleri sizlere verdikleri sözlerin hangisini tuttu? Önümüzde böyle örnekler varken kim Kılıçdaroğlu'na inanacak. CHP maalesef millete samimi gelmiyor. Mesela şunu söyleyebilirler, siz hastanelerde ölülerin rehin tutulduğu bir ülkeyi devir aldınız, hastaneler, okulları, barajlar, limanlar,havaalanları ve daha bir çok şey yaptınız. Ama biz iktidara gelirsek daha da iyilerini şöyle yapacağız. Muhalefet her şeyi eleştirmek değildir. Bugün nasıl ki HDP PKK'yı kınayamıyor ise CHP'de DHKP-C terör örgütünü kınayamıyor maalesef" dedi.
 
 
Sözlerine Tuncay Özkan'ın açıklamalarına yanıt vererek devam eden Kırkpınar "Yine Chp'nin İzmir'e ithal ettiği Tuncay Özkan Üçkuyular'da İzmir'in panoramik görüntüsüyle gazetecilere İzmir'i anlatmış. Kendisini sanayiye de davet ediyoruz. Yağmur yağınca burası hale dönüşüyor, Kemeraltı esnafı neler yaşıyor. Araçların sel sularıyla sürüklendiği gencecik bedenlerin boğulduğu Boğaziçi semtine gelsin. Yazın sıcak havalarda pis kokan körfezi görsün çağdaş İzmir'i buralardan da anlatsın" dedi.
 
Ailelerden söz aldı
 
Sanayi esnafından sonra Kavaklıdere'ye geçen Kırkpınar 7 Haziranda çeşitli nedenlerden ötürü AK Partiye oy vermeyen 3 büyük aileyle görüştü. Uzun süren ikna çabaları sonrası üç aileden de topluca AK Partiye oy verecekleri sözünü alan Kırkpınar ve ilçe başkanı Arslan Keskin Büyük mutluluk yaşadı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER