© Kimse Duymasın 2020

Ak Partili Kırkpınar: "Seçilme yaşını 18’e indireceğiz"

1 Kasım seçimleri kapsamındaki çalışmalarına devam eden milletvekili adaylarından AK Partili Bilal Kırkpınar, bu kez Bayındır’da gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Seçim maratonuna Bayındır’da devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, partisinin seçim beyannamesinde de olduğu gibi seçilme yaşının 18’e indirileceğinin müjdesini verdi. Bayındırlı gençlerle buluştuğu kahvaltı programında söz alan Bilal Kırkpınar,  “Gençliğe en fazla umut veren, sorumluluk yükleyen ve siyasette önünü açan parti AK Parti’dir. İzmir listemizde gençlik kollarında ter dökmüş yedi tane arkadaşımız var, ilçe gençlik kollarımızdan arkadaşlar var. Bunu ne yazık ki diğerlerinde göremiyoruz. Onlar gençleri dolgu malzemesi olarak görüyorlar. Kılıçdaroğlu, gençler siyasette artık daha aktif olun diyor. Bunun için oturduğunuz koltuktan kalkıp gençlere yer açacaksınız” dedi.

MUHALEFET ÇOK PANİKLİYOR

AK Parti’nin seçim beyannamesini işaret eden Kırkpınar, “Beyannamemizde gençlere verilen önem ortada. İş kurmak isteyenlere verilen hibe desteği ve yeni işe girecek olan gençlerin bir yıl boyunca maaşını devletin karşılayacak olması bunu gösteriyor. “Seçilme yaşını 18'e indireceğiz” dediğimizde çok panikliyorlar, ama biz bunu yapacağız. Bugün bu ülkenin gençleri yurtdışında saygı duyulan bir pasaporta sahipler, önemli olan bu. Gençlerin Kanı üzerinden siyaset hesabı yapmak Türkçü, Kürtçü diye Alevi-Sünni diye gençleri tahrik ederek siyasi hesap yapmak bu ülkeye ihanettir” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER