© Kimse Duymasın 2020

Ak Partili Turhan: "Tek parti iktidarını düşünün"

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, Karşıyaka esnafını ziyarette bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdüren Turhan tek parti iktidarını savunarak koalisyona sıcak bakmadığını söyledi.

AK Parti olarak yayınladıkları Seçim Beyannamesindeki emeklilik ve emeklilere verilecek haklardan bahseden Turhan; “Başbakan’ın sözü üzerine, eğer 1 Kasım’da AK Parti tek başına iktidar olursa, emekliler aylık 270 TL karşılığında ev sahibi olacak ve emeklilerin maaşlarına 100 TL’lik zam yapılacak” dedi.

Emeklilik konusunun yanı sıra ülkemizdeki terör olayları hakkında halkı bilinçlendiren Turhan, “AK Parti olarak son silah toprağa gömülene kadar terörle mücadele edeceğiz” diyerek terör olaylarının artık son bulacağını ve AK Parti iktidarı sayesinde ülkenin huzur ve refah içerisinde yaşamaya devam edeceğini dile getirdi. Tek parti iktidarının ülkemizin kalkınması için önemli olduğunu, koalisyon düşüncesinin ülkemizdeki fikir ayrılıklarından dolayı uygun olmayacağını belirten Turhan, "Siyasi görüşünüz ne olursa olsun tek parti iktidarını düşünün" dedi. Turhan, eski koalisyon hükümetlerinin ülkeye yararının dokunmadığını ve 1 Kasım’da sandıktan tek partinin çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

Üniversiteden mezun olup hiç çalışmamış ve iş bulamayan gençlerle ilgili olarak, “AK Parti seçim beyannamesinde gençlerimize de yer verdik. Üniversiteden mezun olmuş ve iş bulamamış gençlerimize 1 yıl boyunca asgari ücret verilecek, iş kurmak isteyen gençlerimize ise karşılıksız 50 bin TL veya isterlerse faizsiz 100 bin TL verilecek. İşsizlik sorununu ortadan kaldırmak için AK Parti olarak çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER