© Kimse Duymasın 2020

AKHİSAR MİSAK-I MİLLİ ALİ ŞEFİK FUTBOLDA ŞAMPİYON

İl Birincisi Futbol Takımından Başkan Hızlıya Ziyaret

Manisada yapılan ortaokullar arası futbol mÜsabnakasında il birincisi olan Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu takımı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlıya katkılarındna dolayı teşekkÜr ederek kupalarını paylaştılar.

İl Milli Eğitim MÜdÜrlÜğÜnÜn dÜzenlendiği Manisada yapılan ilçeler arası ortaokullar futbol turnuvasında 156 takım arasından sıyrılarak birinci olan Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokullu öğrencileri Manisayı temsilen 18-21 Mart tarihleri arasında Aydında yapılacak grup mÜsabakalarına katılacakları bildirildi. Başkan Hızlıyı makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Şube MÜdÜr Spor kolu sorumlusu Adem GöksÜgÜr, Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu MÜdÜr Yardımcısı Mustafa Çandır, Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çengel ve 18 öğrenci başarılarında katkı sağlayan belediye Başkanı Salih Hızlıya teşekkÜr etti.

Çocukların spor ile uğraşmasından dolayı bÜyÜk mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hızlı, gelecekte başarının en bÜyÜk destekçisinin spor olduğunu ve spor ile uğraşan herkese destek olduklarını dile getirdi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER