© Kimse Duymasın 2020

Akhisargücü Basketbol Şubesi Antrenör Kadrosunu Basına Tanıttı

Akhisargücü Spor Kulübü başkanlık ofisinde gerçekleşen törende Basketbol Şubesinin A Takım ve Altyapı Antrenör Kadrosunun imza töreni gerçekleşti.

İmza töreninde Akhisargücü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Atar ve yeni antrenör ekibi hazır bulundu. 
İmza Töreni öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz “Değerli basın mensubu arkadaşlarım Kıymetli Akhisarlılar. 2024 – 2025 Sezonu için Akhisarlı gençlerimize yol gösteren onların gelişimlerine ışık tutacağına inandığımız, verecekleri emek ile sizleri ileriye taşıyacak geçmişte ve günümüzde sayısız sporcuya yol göstericisi ve model olan antrenör arkadaşlarımızı Mor-Beyaz renklerimize katmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi öncesinde katılmaya hak kazandığımız Erkekler Bölgesel Ligine Pandemi nedeniyle liglerin iptalinden ötürü katılamamıştık. 2020 yılının sonunda yaptığımız yeni yapılanma ile 4 yıl içinde yine Akhisar’ımızda yaşayan gençlerimizden oluşan Büyük Erkek Takımımızı kurduğumuzu müjdelemek istiyoruz. Oluşturduğumuz takımımız ile ilk ikiye girip gençlerimizi Erkekler Bölgesel liginde boy göstermesini hedeflemekteyiz. Önceliğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi topluma faydalı, ahlaklı karakterli ve en önemlisi kötü alışkanlıklardan uzak spora değer veren bireyler kazandırmaktır. Yetenekleri ve çalışmalarıyla birlikte profesyonel ve milli sporcular yetiştirerek ulusal ve uluslararası alanlarda Akhisar’ımızı ve Akhisargücü’nü en iyi şekilde temsil etmelerini için çalışmaktayız. Gençlerimize bu hedefler doğrultusunda başarıya ulaştıracağına inandığımız ekibimizi oluşturmuş bulunmaktayız. Kulübümüze Şehrimize Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Atar “ Akhisarlı gençlerimize ışık tutmaya devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oluşturduğumuz A Takımımız ve alt yapı sporcularımız ile belirlemiş olduğumuz hedeflere el ele yürümek istiyoruz. Bu hedefler içinde elimizden gelen her imkanı kendilerine sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni ekibimize sporcu kardeşlerimize yeni sezonda başarılar diliyoruz” diyerek kdaroyu şöyle açıkladı:
Kulüp CEO ve Basketbol Genel Menajeri: İrfan Gürmen
A Takım Baş Antrenörü: Ali Örücü
A Takım Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Antrenörü: Furkan Menekşe
A Takım Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Antrenörü: Berkay Koçak
Altyapı Yardımcı Antrenörü: Erol Önlü
Altyapı Yardımcı Antrenörü: Ayça Değirmenci
Kulüp Ceo’su İrfan Gürmen “ Oluşturduğumuz Ekibimiz bizlerin belirlemiş olduğumuz hedeflere ulaştıracağına eminim. Sakatlıksız bir sezon olmasını diliyorum. Gençlerimizle başarılı  işler çıkaracağımıza inancım tam. Akhisar’ımıza, Kulübümüze, Antrenör ekibimize ve sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 
A Takım Antrenörü Ali Örücü “ Akhisarlı Gençlere değer veren kulübümüzün şahsıma verdiği değerden ötürü teşekkür ederim. Gayemiz amacımız bir. Teknik ekibimiz ile birlikte Akhisarlı gençlerimize bilgi birikim ve becerilerimizi doğru şekilde aktararak, başarılı sporcular üretip, Zaferler kazanmak istiyoruz. Akhisar’a ve Kulübümüze hayırlı olmasını dilerim.”
Akhisar (KD)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER