© Kimse Duymasın 2020

ALİAĞA BELEDİYESİ'NDEN HİZMET BİNASINA YENİLİKLER

Belediye hizmetlerine ivme kazandırmak, değişen hizmet çeşitlerine cevap verebilmek ve mevcut kaynakları daha etkin ve verimli kullanabilme adına köklü ve kalıcı değişikliklere imza atan Aliağa Belediyesi, hizmet binasında yaptığı yeniliklerle yurttaşların daha kolay ve hızlı hizmet almasını sağlıyor.

Hizmet yöntemlerini ve şekillerini gÜnÜn koşullarına göre gÜncelleyerek hızlı, kolay ve daha çağdaş hizmet vermeyi amaçlayan Aliağa Belediyesi yurttaşların yoğun olarak hizmet aldığı emlak, ilan reklam ve tahsilât servisi ile vezneyi zemin kata taşıdı. Hizmet binasına yapılan asansör nedeniyle geçtiğimiz aylarda engellilerden teşekkÜr alan Aliağa Belediyesinin emlak, ilan reklam ve tahsilât servisinin yanı sıra vezneyi de zemin kata taşıması yurttaşları memnun etti.

BAŞKAN OĞUZ; “DAHA ÇAĞDAŞ VE KALİTELİ HİZMET SUNMAK İÇİN “

Daha çağdaş ve kaliteli hizmet sunmak için hizmet binası içerisinde çeşitli değişiklikler yaptıkları belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Belediye hizmet binamız yaklaşık 35 yıl önce yapılmış, gÜnÜmÜz koşullarına göre uygun olmayan yönleri vardı. Yurttaşlarımız hizmet alırken daha rahat ve çağdaş hizmet alabilmesi için bazı dÜzenlemeler yaptık. Öncelikle belediye hizmet binasına asansör yaparak engellilerin, yaşlıların hiçbir yardıma gerek kalmadan asansörler ile tÜm belediye birimlerine ulaşabilmesini sağladık. Sonrasında ise yine yurttaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunabilme ve mevcut kaynaklarımızı daha etkin kullanma adına bazı birimlerimizi zemin kata taşıdık. Bu şekilde yurttaşlarımız daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilmesinin yolunu açtık. Yurttaşlarımız hızlı, kolay ve çağdaş bir hizmet alabilmesi için yaptığımız çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. İlçe sınırları içinde yaşayan tÜm yurttaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, daha gÜzel ve daha yaşanır bir Aliağa için yaptığımız çalışmaların yanında, hizmet binamızda hızlı ve kaliteli hizmet alabilmeleri için çalışmalarımız devam edecek.” dedi

“HIZLI VE ÇAĞDAŞ HİZMET VERME ADINA DEĞİŞİKLİKLER YAPABİLİRİZ”

Emlak, İlan reklam, Tahsilât servisi ve Vezneyi zemin kata taşımanın yanında Engelliler Masası, Halk Danışma, İş-Kur, Tabiplik ve Veterinerlik hizmetlerini zemin katta verdiklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; Hızlı ve kaliteli hizmet verme adına ilerleyen gÜnlerde birkaç birimimizi daha zemin kata taşıyabiliriz.” dedi. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER