© Kimse Duymasın 2020

Altınordu Başkanı Mehmet Özkan'a Dünya Fair Play Ödülü...

Altınordu’nun Başkanı S. Mehmet Özkan, UPS Spor Kulübü Koordinatörü Semra Demirer ve ÜNSPED Gümrük Müşavirliği şirketi ödüle layık görüldü

ÜNSPED Kurucu Başkanı M. Haluk Ündeğer ve Hissedar Yusuf Bulut Öztürk bir toplantıda

BUDAPEŞTE( TSA)- Dünya Fair Play Konseyi CIFP 2019’un ilk toplantısını burada yaptı. Konsey ilk gün gündemindeki maddeleri görüştü. İkinci gün ise Dünya Fair Play Ödülünün jürisi olarak aday gösterilen, sporcu, yöneticici ve kurumları değerlendirdi. Değerlendirme grupları  Davranış dalı-Pierre Coubertin Ödülü, Kariyer dalı Jean Borotra Ödülü, Fair Play Tanıtım Dalı Willi Daume Ödülü olarak sınıflandırılmıştı. 4 saat süren toplantıda açık oylama sonunda ödüllerin sahipleri belli oldu. Türkiye’den aday gösterilen örnek kulüp Altınordu’nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Fair Play’e hizmet ve tanıtım dalında Willi Daume Büyük Ödüle (Trophy’e) değer bulundu. Oylamada Altınordu’nun “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Sporcu) sloganı çok etkili oldu. 

Kariyer dalında ise Türkiye’ye 2 büyük ödül verildi. UPS Spor ve Kültür Kulübü’nün  Koordinatörü, TMOK Fair Play Komisyonu üyesi Semra Demirer, Kariyer dalında Dünya Fair Play Şeref Diploması, yine Türkiye’den Okullar ve Spor Tesisleri yaptıran, toplumsal hizmetler veren ÜNSPED  Gümrük Müşavirliği şirketi tanıtım dalında Dünya Fair Play Şeref  Diploması ödülüne değer bulundular. Seçimde başta 1. Avrupa Oyunları olmak üzere pek çok büyük organizasyona damgasını vuran Azerbaycan’ın Spor Bakanı Azad Rahimov’a da Kariyer dalında büyük ödül verildi.

UPS Spor ve Kültür Kulübü Koordinatörü Semra Demirer

TÖREN EYLÜL’DE

CIFP Konseyinin Türk üyesi TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar Ödüllerin Eylül ayında Budapeşte’nin 2019 Avrupa Spor Başkenti seçilmesi onuruna şehir sporlarını teşvik eden (URBAN GAMES) programı içinde törenle verileceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER