© Kimse Duymasın 2020

Altınordu yeni bir başlangıç için sahaya çıkacak

Ptt 1'inci Ligi'nin ilk 4 haftasında Samsunspor ve 1461 Trabzon'a yenilip Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalarak 2 puanla son sıraya yerleşen Altınordu, cumartesi günü İzmir'de konuk edeceği Alanyaspor'u mağlup ederek yeni bir sayfa açmak istiyor

Ptt 1'inci Ligi'nin ilk 4 haftasında Samsunspor ve 1461 Trabzon'a yenilip Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalarak 2 puanla son sıraya yerleşenAltınordu, cumartesi günü İzmir'de konuk edeceği Alanyaspor'u mağlup ederek yeni bir sayfa açmak istiyor.

 

"Alanyaspor karşılaşması bizim kendimize gelme maçımız olacak" diyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, puan kaybına tahammüleri olmadığını ifade etti. Dizdar "Yabancımız olmadığı için yüzde 100 performansla oynamamız gerekiyor. Takımda 2 kişi kötü olabilir, ancak 5-6 isim kötüyse, koşmuyorsa, pas yapmıyorsa, coşkulu ve agresif değilse olmaz. İdmanlardaki performansımızın çeyreğini maçlara yansıtabilsek 12 puan toplamıştık. Ekibimizdeki ışığı görüyoruz, sadece özgüvene ihtiyacımız var. Oyuna tedirgin başlıyoruz. Rahat oynamalıyız. Bir galibiyet önümüzü açar." sözleriyle takıma olan inancını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER