© Kimse Duymasın 2020

AYAKKABI FUARINA 26 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ BEKLENİYOR

Ayakkabı Kış 2013 - 34. Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı için geri sayım başladı.

İZFAŞ tarafından 20 – 23 Haziran 2013 tarihleri arasında dÜzenlenen Ayakkabı Kış 2013 - 34. Ayakkabı, Çanta, ve Aksesuarları Fuarı için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmirde buluşturacak olan fuara, 26 Ülkeden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.
İZFAŞ, Ayakkabı Kış 2013 Fuarı hazırlık çalışmaları kapsamında 26 Ülkede alıcı çalışması yaptı. Rusya, Ukrayna, Belarus, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Azerbaycan, Yunanistan, Irak, Libya, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Mısır, ÜrdÜn, Filistin, İsrail, Kuveyt, LÜbnan, Tunus, Fas, Cezayir, Oman Sultanlığı, Yemen ve Bahreynin yanı sıra Kazakistandan özel bir alıcı heyetinin fuar sÜresince İzmire gelmesi bekleniyor. Alım heyetlerinin konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor.
Ayakkabı Kış Fuarına, İzmirin yanısıra Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul,  Konya, Trabzondan ve yurt dışından İspanya, Romanya, İtalyadan firmalar katılıyor.

İZFAŞ Genel MÜdÜrÜ Mehmet Şakir ÖRS, sektörÜn hedef pazarları arasında yer alan Orta Doğu Ülkelerine yönelik ziyaretçi çalışmasına ağırlık verdiklerini söyledi. Ayakkabı sektörÜnÜn yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarını geliştirmesi için alım heyeti organizasyonlarının Üzerinde önemle durduklarını dile getiren Örs “Bu yıl  Orta Doğu Ülkelerine yönelik alım heyeti çalışmaları yaptık. Fuarımıza Rusya, Ukrayna, Belarus, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Azerbaycan, Yunanistan, Irak, Libya, Suudi Arabistan, BAE, Katar, Mısır, ÜrdÜn, Filistin, İsrail, Kuveyt, LÜbnan, Tunus, Fas, Cezayir, Oman Sultanlığı, Yemen ve Bahreynden alım heyetleri getireceğiz. Ayrıca Kazakistana yönelik özel bir çalışma yapıyoruz, Kazakistandan özel bir heyetin ziyaretini sağlayacağız” dedi. 

TÜrkiye   ayakkabı  Üretiminin  yÜzde  40nı  gerçekleştiren İzmir, 20 – 23 Haziran 2013 tarihleri arasında dÜzenlenen Ayakkabı Kış 2013 - 34. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı ile sektöre yön verecek.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Ayakkabı Kış Fuarında, 2013 Sonbahar  ve 2014 Kış sezonunun bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme ile çanta, bavul, cÜzdan ve kemer modelleri sergilenecek.
İZFAŞ, yılda iki kez dÜzenlediği  İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle gerçekleştiriyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER