© Kimse Duymasın 2020

Balıkesir Altıeylül Belediyesi'ne anlamlı günde, anlamlı ödül...

TMOK Fair Play Komisyonu tarafından organize edilen ve “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla 39. Türkiye Fair Play Ödülleri “Sportif Fair Play Kariyer Dalı”nda şeref diplomasına layık görülen Balıkesir Altıeylül Belediyesi ödülünü aldı.

Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen “Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri” kapsamındaki yarışmanın ardından düzenlenen törenle “Altı Eylül Belediyesi adına ödül” Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya TMOK Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu üyesi Avni Erboy tarafından takdim edildi.
Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri 5. gününde 13. İsmail Akçay Yol Koşu ile devam eden ve Fair Play Ödülü ile taçlanan ödül törenine ilginin ve katılımın yoğun olduğu gözden kaçmadı. Balıkesir Atatürk Stadı’ndaki törene Ak Parti Balıkesir Millet Vekili Belgin Uygur, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Halil Akkaş ve Milli Sporcumuz İsmail Akçay ve yaklaşık 300 sporcu katıldı.
İsmail Akçay Yol Koşuları ile Altıeylül Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği değerin bir nişanesi olarak layık görülen “Sportif Fair Play Kariyer Dalı”nda şeref diploması törenle TMOK Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu üyesi Avni Erboy, plaket, şeref diploması ve Fair Play Bayrağını başkan Hasan Avcı’ya alkışlar arasında takdim etti. 
Törende konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Bugün burada 13. İsmail Akçay Yol Koşusunda hep birlikte ter döktük. Milli gururumuz İsmail Akçay adına düzenlediğimiz yol koşusunun bu yıl 13. gerçekleştirdik. Altıeylül Belediyesi olarak imkânlar el verdiği sürece sporun ve sporcunun destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Türk Sporu’na nacizane katkılarımızdan dolayı bizlere layık görülen Sportif Fair Play Dalı’ndaki şeref diploması da bugün elimize ulaştı. Bizleri bu ödüle layık gören herkese de Altıeylül’ümüz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER