© Kimse Duymasın 2020

Başkan Senin: Pandemi sonrası yine Avrupa'da sesimizi duyuracağız

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti HİS (Herkes İçin Spor) Federasyonu'nun başarılı çalışmalarıyla göze batan başkanı Hasan Senin, Covid-19 sürecini başarıyla atlatacaklarını ve bu aşamadan sonra da sağlıklı günlerde yeniden başarılı çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Federasyon bünyesindeki Bocce branşında tüm engellemelere karşın, bu kıtadaki şampiyonlara katılan ve Avrupa çapında başarılar elde ederek adından söz ettiren KKTC Bocce Milli Takımıyla yine aynı başarıları tekrarlayacaklarını belirten Federasyon Başkanı Hasan Senin, "Pandemi sonrasında da Avrupa'da yine sesimizi duyuracağız. KKTC Halkının ve sporcusunun imkan verildiği zaman neleri başarabildiğini bir kez daha tekrarlayacağız. Madalyaları adaya getireceğiz" dedi.   
Bocce'nin yanı sıra oryantiring de de yeni hedeflerinin olduğunu ve bu konuda çalışmaları sürdürdüklerini belirten başkan Hasan Senin, Türkiye ile ilişkilerini daha da sağlam tutarak işbirliğini daha da genişleteceklerini belirtti.
Diğer branşlar içinde gerekenin yapılacağını ve KKTC'de herkese spor yaptırmak için çalışmaları sağlıklı günlerde yoğunlaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Hasan Senin, "Bugün için hepimiz kendimizi ve ailelerimizle vatandaşımızı düşünmeliyiz. Mesafe, maske ve temizlik ilk önceliğimiz. Mümkün olduğunca evde kalmalıyız ki, bu virüslü günleri en kısa zamanda atlatalım."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER