© Kimse Duymasın 2020

BBP'lilerden Selvitopu'na nezaket ziyareti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Ahmet Gürhan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Karabağlar Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette Gürhan'a BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ve BBP İzmir milletvekili adayı Emin Göktaş eşlik etti. 

Siyasi parti temsilcilerinin istişarelerde bulunması gerektiğini söyleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, ''Tüm siyasi partiler zorluklarla seçime giriyor. Siyasi parti yasalarının değişmemesi bizi etkiliyor. Sayın Kılıçdaroğlu ile mecliste görüşüyoruz. Barajın düşmesi için, demokrasinin yaşanması adına siyasi parti yasasının ve seçim kanununun değişmesi lazım. Biz her siyasi partinin mecliste temsil edilmesini istiyoruz'' diye konuştu.
 
''DEVLETİN VARLIĞINI HİSSEDEMEDİM''
 
Farklı düşüncelerin televizyonlarda yer almasının engellendiğine değinen BBP'li Gürhan, ''Bunun yanı sıra iktidarı elinde bulunduran siyasi irade devletin kaynaklarını da kullanıyor İzmir'de yerel yönetimlerin varlığını hissettim ancak devletin varlığını hissedemedim. Devletin kurum ve kuruluşlarının hizmeti nerede? Bir bakıyorsunuz İzmir'deki üst düzey yetkililer AKP'li bakanların, milletvekillerinin peşine gitmiş. Siz kapılarınızı millete kapatıp, AKP'ye açarsanız İzmirli'den cevabınızı alırsınız. Devlet yöneticilerinin işi AKP mitinglerini takip etmek değil. Bir an önce bu ayıptan dönülmeli'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise yerel yönetimlerin hizmet anlayışını ve belediye hizmetlerini BBP'lilere anlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER