© Kimse Duymasın 2020

Besiad'da yönetim yeniden yapılandı

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD)’nde yeni dönem yeni yönetim yapılanmasıyla başladı. Dernek başkanı Feyyaz Sungur, toparlayıcı bir görevle onursal başkan olmak üzere başkanlık görevini Altuğ Algur’a devretti.

Karşıyaka ilçesi genelinde esnaf ve iş adamları arasındaki dayanışma ve kent hayatının düzenlenmesi ve geliştirilmesi alanlarında önemli işlere katkıda bulunan BESİAD, yönetimde gerçekleştirdiği yapılanma ile yeni bir sayfa açtı. 8 yıldır başkanlık görevini başarıyla ve büyük bir özveriyle gerçekleştiren Feyyaz Sungur, toparlayıcı bir görev edinerek derneğin onursal başkanlığına getirildi. Sungur, başkanlık koltuğunu yardımcılığını yapan Altuğ Algur’a devretti. Onursal Başkan Feyyaz Sungur, derneğin kent konseyinde temsil edilmesi gibi hizmetlerini de sürdürücek.

Yönetim kurulu toplantısında, BESİAD gibi büyük bir ailenin daha da büyümesi ve gelişmesi adına adım atmaya devam edeceklerini belirten Onursal Başkan Feyyaz Sungur, “BESİAD’da hep birlikte çok güzel bir dayanışma ve birliktelik oluşturduk. Aramızda hepimiz başkanız aslında. Çünkü başkan demek, insanları bir araya getirip bir ahenk yaratmak demektir. Dolayısıyla bu vasıf da hepimizde var. Bu yüzden Altuğ Algur’u yeni dönem için önerdim. Onunla BESİAD’ın daha da yükseleceğine inanıyor; kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sungur’dan görevi devralan yeni Başkan Altuğ Algur, Bostanlı ve büyük ölçekte Karşıyaka’nın ticari, kültürel ve kentsel yaşamını daha da ileri taşımak adına üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Algur sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hep istiyoruz ki Karşıyaka, Bostanlı iyi şeylerle anılsın. Marka şehir olsun, imaj olsun. Yaklaşık 8 yıllık bir sürede Bostanlı’da çok şey yapıldı. Bunun öncülüğünü de BESİAD’ın yapması gerçekten gurur verici. Bizim de çıtayı yükselterek daha fazla üyeyle ve yüksek bir imajla ileriye götürmemiz gerekli”

Algur, derneğin KOSGEB kredi desteklerinin süreceğini, ayrıca üyelerin markalaşma ve kurumsallaşma anlamında katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER