© Kimse Duymasın 2020

Bornova Belediyesi Kış Spor Kursları başlıyor

İlçe de yaşayan vatandaşları aktif spor hayatına katılımını arttırmak ve spor yapma kültürünü geliştirmek amacıyla Bornova Belediyesi tarafından açılan Kış Dönemi Spor Kursları 3 Ekim’de başlıyor. 11 dalda açılacak olan ve ilçenin değişik yerlerinde gerçekleşecek olan kurslara katılmak isteyenler kış sezonu boyunca kayıt yaptırabilecek

Bornova Belediyesi’nin yoğun ilgi gören kış dönemi spor kursları için hazırlıklar tamamlandı. Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 6 bin kursiyerin eğitim gördüğü basketbol, bayan basketbol, futbol, voleybol, temel hareket eğitimi, hentbol, jimnastik, yüzme, tekvando, pilates,aerobik ve step kursları 3 Ekim’de başlıyor. Kurslara katılmak isteyenler kış sezonu boyunca kayıt yaptırabilecek.

Voleybol, hentbol, bayan basketbol kursları Pınarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşirilirken, futbol kursları Bornova Şehir Stadı’ında, tekvando kursu Pınarbaşı Park içinde bulunan çok amaçlı salonda, basketbol ve yüzme kursları ise Işıkkent Spor Tesisleri’nde yapılacak. Yüzme kurslarının başlama tarihi ise 10 Ekim olacak. Ayrıca bayanlara yönelik olarak düzenlenen pilates, aerobik ve step kursları Evka3, Çamdibi Güvercinlik Spor Salonu, Işıkkent aerobik salonu, Bornova Engelliler Merkezi, Altındağ Kültür Merkezi, Pınarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecektir.

Doğa Yürüyüşleri de başlıyor

Bornova Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara yönelik doğa yürüyüşleri de düzenliyor. Genel katılıma açık ve tam gün sürecek olan yürüyüşün ilki 18 Ekim’de yapılacak. 19 Ekim Pazar günü ise bayanlara özel doğa yürüşü gerçekleşecek. Yürüyüşe katılmak isteyenlerin yürüyüş programına Bornova Belediyesi web sitesinden ulaşmaları mümkün. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER