© Kimse Duymasın 2020

Bornova Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine sıcak “Hoşgeldin”

Bornova Belediyesi kente yeni gelen üniversite öğrencileri için özel bir etkinlik düzenledi. Öğrencilere önemli olanaklar sağlayan Bornova Belediyesi’nin Gençlik Merkezi ve Dost Kart Projelerinin tanıtımı yapıldı. Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yer aldığı etkinliklere 70 kuruluş katıldı ve 250 stant açıldı. Öğrenciler etkinliklere büyük ilgi gösterdi.

Bir üniversite kenti olan Bornova’da öğrenciler için özel bir program hazırlandı. Özellikle ilçeye yeni gelen öğrencilere sıcak bir “hoş geldin” etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, düzenlenen yarışmalar, canlı langırt oyunu, paintball ve hafıza oyunlarına da katıldı.

Bornova Belediyesi’nin etkinliğine üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarından da geniş katılım oldu. Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanı sıra Turmepa, Kızılay Bornova Şubesi, Yeşilay, AKUT, İzmir Büyükşehir Belediyesi Abla Abi Kardeş Gönüllü Takımı, Bornova Belediyesi Kadın Kooperatifi, Eskişehirliler Derneği, MTK, AYKÜSAN, Zirve Dağcılık, Bisiklet Günlüğü, İzmir Dağcılık Kulübü, İzmir Gençleri Dağcılık ve Dağ Sporları Derneği, İzmir Kırım Derneği, go moto traning,  Homeros Adventure Doğa Sporları Merkezi, Bornova Esnafı, Ege Orman Vakfı ve Egeli Gezginlik Derneği de etkinliklere ortak oldu. 250 standın açıldığı etkinliklere 70 kuruluş katıldı.


Dost Kart ve Gençlik Merkezi tanıtıldı

Öğrencilere önemli olanaklar sağlayan Bornova Belediyesi’nin  Gençlik Merkezi ve ‘Dost Kart’ Projeleri tanıtıldı. Bornova Büyükpark içinde, kampüsleri ilçe sınırları içerisinde yer alan Ege, Yaşar ve Şifa üniversitelerinin öğrencileri ağırlandı. Sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve esnafın açtığı stantlarda öğrenciler indirimli alışveriş imkanı buldu.

Bu arada Umut Kaya ve Zeynep Casalini’ni de etkinlikler kapsamında gençler için birer konser verdi. 2 Ekim saat 17.00’de yapılacak Aydilge konseri ise şehitlerimiz nedeniyle iptal edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER