© Kimse Duymasın 2020

BORNOVA'DA İNGİLİZCE SEFERBERLİĞİ...

BELGEMde eğitim gören 845 çocuk daha sertifikalarını aldı

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezinde (BELGEM) ingilizce eğitimi alan ilkokul ve ortaokul öğrencileri sertifika heyecanı yaşadı. Bahar dönemi boyunca alanında uzman öğretmenlerle ingilizcelerini geliştiren çocukların heyecanına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da ortak oldu.
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezinden bahar döneminde ingilizce kursu alan 845 ilköğretim okulu öğrencisi dÜzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Çamdibindeki İZBAŞ DÜğÜn Salonunda dÜzenlenen törene Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı. Törende aileler de çocuklarının sertifika almasının mutluluğunu yaşadı. Bornova Belediyesinin verdiği destek eğitimiyle okullarında gördÜkleri ingilizce derslerinde başarılarını artıran çocuklar mutluluklarını Başkan Atila ile paylaştı. Atila ile birlikte fotoğraf çektirme yarışına giren çocuklar, sertifikalarını gururla ailelerine gösterdi.
Gelecek nesillerin bugÜnden donanımlı yetiştirilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizlerin en değerli varlıkları çocuklarımız. Onların eğitimi için biz belediye olarak sizler de aileleri olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çocuklarımızın hem eğitimleri için hem de spor yapmları için gereken desteği her zaman vereceğiz. Amacımız kentimizde yaşayan çocuklarımızın daha iyi noktalara gelebilmesini sağlamak. Onları bir adım öteye götÜrebilmek. Çocuklarımızın daha başarılı olabilmesi için hep birlikte mÜcadele edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER