© Kimse Duymasın 2020

BORNOVA'DA KADINLAR VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN!..

Bornovada kadınlara her hafta eğlence düzenleniyor...

Çeşitli hobi ve beceri kurslarıyla Bornova Belediyesinin hayatlarını renklendirdiği kadınlar, şimdi de her hafta dÜzenlenen matinede buluşarak stres atıyor. Çamdibi Katlı Pazaryeri ÜstÜndeki dÜğÜn salonunda dÜzenlenen etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kadınlar Matinesinin her hafta dÜzenleneceğini söyledi. Sındır ayrıca kadınlara, belediye hizmetlerinden daha çok yararlanmaları yönÜnde çağrıda bulundu. 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, hobi ve beceri kurslarıyla sosyal yaşama kazandırılan kadınlar için matine dÜzenleyerek stres atmaları için de aracı oldu. Çamdibi Katlı Pazaryeri DÜğÜn Salonundaki Kadınlar Matinesinin her hafta tekrarlanacağını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ev işleri, çocukların bakımı gibi işlerden bunalan kadınların komşuları, arkadaşları ve dostlarıyla eğlenip stres atmalarına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. 

Kadınlarla birlikte halay çekip, kutlama pastası kesen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, pasta börek ve içecek ikramlarının da yapıldığı matinede, belediye hizmetlerinden daha çok yararlarılması için de çağrıda bulundu. Başkan Sındır, “Işıkkent Spor Tesislerimizdeki yarı olimpik havuzda çocuklarımıza yönelik yÜzme kursları dÜzenliyoruz. Buraya ve diğer kurslarımıza onları gönderin. Mahallenizde, sokağınızda bakıma muhtaç 60 yaş Üzerindeki yaşlılarımızı bize bildirin. Evde yaşlı bakımı hizmetlerini ihtiyacı olan herkese ulaştırmamız için bize destek olun. Belediye hizmetlerinden daha çok yararlanın” dedi. 

Kadınların ev işleri, çocuk bakımı ve diğer işlerle çok yorulduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bu çalışma çabalama içinde kadınlarımızın biraz da kendilerine vakit ayırması gerekiyor. Belediye olarak biz de bu konuda Üzerimize dÜşeni yapmak için matine dÜzenleyerek kadınlarımızı buluşturduk” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER