© Kimse Duymasın 2020

Bornova’nın minik sporcuları

Bornova Belediyesi, spor okulları bünyesinde 4-6 yaş arası çocuklar için “Gelişimsel Hareket Eğitimi Kursu” açtı. Salı ve Perşembe olmak üzere haftada 2 gün birer saat olarak gerçekleştirilen kurs ilgi görüyor. 3 grup halinde eğitim alan minikler, spor yaparken sosyal yaşamın içine de giriyor. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli saatler geçiyor. Uzman anrenörler tarafından verilen eğitimler ile temel hareket yeteneği geliştirilen çocuklar diğer branşlara hazırlanıyor. Kurs sonunda çocukların sıçrama, esneklik, kuvvet, isabet, denge gibi becerileri test edilerek ilgi alanlarına göre Bornova Belediyesi spor okullarının diğer branşlarına yönlendirilecek. “Gelişimsel Hareket Eğitimi Kursu” Yaz döneminin ardından Kış aylarında devam edecek.

Bornova Belediyesi, spor okulları bünyesinde 4-6 yaş arası çocuklar için “Gelişimsel Hareket Eğitimi Kursu” açtı. Salı ve Perşembe olmak üzere haftada 2 gün birer saat olarak gerçekleştirilen kurs ilgi görüyor. 3 grup halinde eğitim alan minikler, spor yaparken sosyal yaşamın içine de giriyor. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli saatler geçiyor.
Uzman anrenörler tarafından verilen eğitimler ile temel hareket yeteneği geliştirilen çocuklar diğer branşlara hazırlanıyor. Kurs sonunda çocukların sıçrama, esneklik, kuvvet, isabet, denge gibi becerileri test edilerek ilgi alanlarına göre Bornova Belediyesi spor okullarının diğer branşlarına yönlendirilecek.
“Gelişimsel Hareket Eğitimi Kursu” Yaz döneminin ardından Kış aylarında devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER