© Kimse Duymasın 2020

BOSTANLISPOR'U AĞLATAN YENİLDİ

Bostanlısporun ragbici kızları finalde altın golle yenilince uzun süre ağladı...

Bostanlısporun ragbici kızları ilk kez katıldıkları şampiyonada, finalde altın golle yenilince uzun sÜre ağlayıp, teselli edilemeyince de İzmir uçağını kaçırdılar…
Kısa bir sÜre önce kurulmasına ve ilk kez TÜrkiye Şampiyonasına katılıp, ilk nizami sahaya da şampiyonada çıkan Bostanlıspor bayan ragbi takımı TÜrkiye İkinciliği gibi bÜyÜk bir başarıyı elde etmenin sevincini yaşamanın yanı sıra, şampiyonluğu finalin uzatma bölÜmÜndeki altın gol kuralıyla kaçırmanın bÜyÜk ÜzÜntÜsÜnÜ yaşadı.
Maçtan sonra yere yığılan ve uzun sÜre gözyaşlarına neden olamayan İzmirli kızları teselli etmek de mÜmkÜn olmadı. ÜzÜntÜden kendilerine uzun sÜre sonra gelebilen Bostanlıspor ekibi, bir de törenin uzamasıyla Gaziantepten kalkan İzmir uçağını da aynen şampiyonluk gibi son saniyede kaçırınca bir gÜn sonra İzmire dönebildi…
Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde yapılan ve Bostanlısporun bÜyÜk başarı elde ettiği şampiyonaya 8 takım katıldı. Bayanlar ragbinin gÜçlÜ temsilcileri, şampiyonluklar yaşayan ODTÜ, 1919 Samsun, Hacettepe Üniversitesi, Kocaeli, Edirne gibi ekipler arasından sıyrılarak daha ilk şampiyonasındfa finale yÜkselen Bostanlısporun başarısı bÜyÜk yankı uyandırdı.  Pazarcıklı sporseverler tarafından da maçlarında desteklenen Karşıyakalı kızlar, finali uzatmadaki “altın golle” kaçırmanın hÜsranını yaşadı.
Şampiyona “gönÜllerin şampiyonu” olduklarını ifade eden ve fair play çizgisinden hiç bir zaman ayrılmadan mÜcadele ettiklerini belirten Bostanlıspor KulÜbÜ Başkanı Avni Erboy, “Finale yakışan bir oyun sergileyen ve ragbinin gÜzelliklerini seyircilere sunan oyuncularımın hepsinin anlından öpÜyorum. İzmiri, Karşıyakayı, Bostanlıyı en gÜzel şekilde temsil ettiler. Sahadaki duruşlarıyla da sporun gÜzelliklerini yansıttıkları için de hepsini yÜrekten kutluyorum.  TÜrkiye 2.si olduklarını sevinemediler. ÇÜnkÜ şampiyonluk haklarıydı. Kupayı kaldıramadılar ama Pazarcık halkının kalbinde yer buldular. Bu da mutluluk verdi” dedi.
Bostanlısporun ragbi branşında daha bÜyÜk başarılar elde edeceğini de sözlerine ekleyen Erboy, “Federasyon başkanı Şahin KömÜrcÜye bizi ragbi sporuyla tanıştırdığı için teşekkÜr ederim. Kupayı ona armağan ediyoruz. Pazarcık halkı adına belediye başkanı Kamil Dalkara, kaymakam Mustafa Sarıkaya, Pazarcık Belediyesi Yazı İşleri MÜdÜrÜ Ali İrfan Özsönmez ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkÜr ederiz” dedi.
Başkan Erboy, oyuncularının finalde şampiyonluğu kaçırmanın ÜzÜntÜsÜyle uzun sÜre ağlayıp kendine gelemediklerini ve törenin de uzamasıyla Pazarcıktan Gaziantepe gidip uçağı son anda kaçırdıklarını ifade ederken de “Pegasus yetkililerine de sitem ediyoruz. Uçağa yolcu aldıkları ve son çağrı anonsu yaparken kapattık alamayız demelerini de hiç unutmayacağız. Bir gece bizi misafir eden Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkaraya ve son ana kadar bizi yalnız bırakmayan otobÜsÜmÜzÜn şoförÜ Remzi Ademoğluna da teşekkÜr ederiz” dedi.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER