© Kimse Duymasın 2020

Bostanlısporlu Ateş’ten yeni bir başarı daha...

Bostanlıspor master yüzücüsü Servet Ateş, bu kez de İstanbul Boğazını geçerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, TMOK Başkan Vekili ve Boğaziçi Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta, Güney Kore’nin İstanbul Başkonsolosu Woo Sung Lee ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda finalde yüzerek tarihimizde bir ilke imza atan Kuzey Tunçelli’nin de yüzücülerin heyecanına ortak olduğu anlamlı günden Bostanlısporlu Servet Ateş de madalya kazanan yüzücülerden birisi oldu.
Dünyanın en prestijli açık su yüzme yarışlarından ve Türk sporunun geleneksel organizasyonlarından 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, kıtaları birbirine bağlayan benzersiz rotasıyla, 5 kıtadan 2830 yüzücüye unutulmaz anlar yaşattı.
Servet Ateş, ikinci defa katıldığı yarış sonrası heyecanını şöyle dile getirdi:
”2024 Asya’dan Avrupa’ya (Kanlıca’dan Kuruçeşme’ye) 6,5 km 36. İstanbul Boğazı Yüzme Yarışması zorluydu, bir o kadar da zevkliydi. Katılım 2830 kişiydi. Yarısı yabancı ülkelerden katılmıştı. İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini izleyerek tamamladığımız bir yarış oldu. Yarışı tamamladığım ve madalyayı boynuma taktığım için çok mutluyum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER