© Kimse Duymasın 2020

BOYLARINDAN BÜYÜK İŞ BAŞARDILAR

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Artistik Buz Pateni Türkiye Teşvik Şampiyonasından üç altın madalyayla döndü.

İzmir BÜyÜkşehir Belediyesinin “buz pateniyle henÜz 1-2 yıl önce tanışan” minik sporcuları, Artistik Buz Pateni TÜrkiye Teşvik Şampiyonasından Üç altın madalyayla döndÜ. 

İzmir BÜyÜkşehir Belediyesinin yetiştirdiği buz pateni, sporcuları ulusal yarışmalarda kazandıkları başarılarına her geçen gÜn bir yenisini ekliyor. BÜyÜkşehirin sporcuları, son olarak Ankarada gerçekleşen Artistik Buz Pateni GÜl Anar TÜrkiye Teşvik Şampiyonası Final Yarışmasında 3Ü altın olmak Üzere 7 madalya aldı. Çok uzun bir buz sporu geçmişleri olmamasına rağmen, her girdikleri yarışmadan madalyayla dönen kÜçÜk sporcular, BÜyÜkşehir Belediyesinin gurur kaynağı oldu. 

İzmir BÜyÜkşehir Belediyesi Spor KulÜbÜnÜn sporcularından 7-8 yaş C Bayanlar Kategorisinde mÜcadele veren Kumsal Belin ile kardeşi 6-7 yaş D Bayanlar Kategorisinde yarışan Aysu Belin birincilik kazanarak altın madalya almaya hak kazandı. 6-7 yaş D Baylar Kategorisinin altın madalyasını ise Efe Çetiz aldı. İzmir BÜyÜkşehir Belediyesi sporcularının 3 altın madalya kazandığı Artistik Buz Pateni GÜl Anar TÜrkiye Teşvik Şampiyonasında aldıkları dereceler şöyle: 

A BAYANLAR KATEGORİSİ (9-10 yaş)
3.(ÜçÜncÜlÜk ÖdÜlÜ) Sıla Sağdıç

C BAYANLAR KATEGORİSİ (7-8 yaş)
1.(Birincilik ÖdÜlÜ) Kumsal Belin
2.(İkincilik ÖdÜlÜ) Elifsu Erol

D BAYANLAR KATEGORİSİ (6-7 yaş)
1.(Birincilik ÖdÜlÜ) Aysu Belin
3.(ÜçÜncÜlÜk ÖdÜlÜ) Ada Su Mutlu

D BAYLAR KATEGORİSİ (6-7 yaş)
1.(Birincilik ÖdÜlÜ) Efe Çetiz 
3.(ÜçÜncÜlÜk ÖdÜlÜ) Turan John Karaca
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER