© Kimse Duymasın 2020

Ceylan Demir, danslarıyla Bulgaristan'da günün adamı oldu

Plevne'de yaşayan Türk asıllı Bulgar dans sanatçısı Ceylan Demir Bulgaristan'da "Gününü adamı" oldu... Hemen hemen yazılı basın ve internet medyasında son dönemde manşetlerden inmeyen TV'lere konuk olan Ceylan'ın yeni projesinin de büyük ses getireceği belirtiliyor.

Bulgar Danslarında bir numara olan ve yetiştirdiği dansçılar ile defalarca rekorlara imza atan ve festivalleriyle Bulgaristan'daki Türk vatandaşların sesi durumuna gelen Ceylan Demir  (Delyan Demirev)  bu kez de yeni "Guinness Dünya Rekorları Kitabı"na girmek için Plovdiv, Varna, Ruse, Svishtov, Lom, Velingrad ve diğer Bulgar şehirlerinden yüzlerce dansçı ile  Kailaka Park'taki Yaz Tiyatrosu sahnesinde deneme yapacak.
Ceylan Demir, hem Türk hem de Bulgar vatandaşların yer aldığı yüzlerce dansçı ile her dönemde gönülleri feth ettiğini ve Türklerin sesi, yurt dışında da Bulgar danslarının tanıtımında bir numara olma yolunda ilerlediklerini ifade ederek, "Benim en büyük destekçim ve partnerim sevgili eşim Diana Demireva. Onunla büyük işler başardık. Bulgar danslarını  yurt dışında tanıtıyoruz. Festivallerle de ses getiriyoruz. Her yıl Türkiye'ye geliyorum. Burada bir kızım üniversiteyi bitirdi. Diğeri de üniversitede okuyor. İzmir bizim için bambaşka. Didim de festival yapıyoruz. Afyon'daki Zafer Haftası festivallerine katılıyoruz.  Yeni projemizi açıkladığımızda yine gündeme geldik. Bu kez daha da iddialıyız ve yine  Guinness Dünya Rekorunu kıracağız. Plevne'deki dans okulumdan yetiştirdiğim öğrencilerimle uzun süredir çalışıyor ve hazırlanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin" dedi.
TV'lerde yeni projelerinin sürpriz olduğunu belirten Ceylan Demir Plevne'de Türklerin en büyük sesi durumunda. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER