© Kimse Duymasın 2020

DRAGON CUPUN İLK GÜN BİRİNCİSİ BOSTANLISPOR

Bostanlıspor ilk gün birinci olarak genel sıralamada da tüm rakiplerini geride bıraktı.

Dev Ajans ve Quantum Sports & Media tarafından dÜzenlenen Dragon Cup Turkey 2013 İzmir yarışmalarında mÜcadele eden Bostanlıspor ilk iki yarışta da birinci olarak genel sıralamada da tÜm rakiplerini geride bıraktı ve birinciliğe yerleşti.
Bostanlıspor KulÜbÜ Başkanı Avni Erboy, katılım amaçlarının Karşıyakalıların denize ve su sporlarına olan ilgisini arttırmak ve öncÜ olmak olduğunu ifade ederken, “Karşıyaka Belediyesinin önerisiylşe katıldığımız yarışta Dragon Cup Turkeydeki tÜm olumsuzluklara karşın moralini bozmayan Bostanlıspor  takım ruhunu canlandırıp, motivasyonu artırdı ve liderlik özelliklerini ön plana çıkararak bizi  teşvik eden, moral veren onursal başkanımız,  Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durakın yÜzÜnÜ kara çıkarmadık. Önce 55.38, sonrada da 49.47lik derecelerimizle birincilik kÜrsÜsÜne kurulduk. Yarın da bir engel çıkmazsa şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi.
Avni Erboy, “İzmirde birinci olup 21-22 EylÜl 2013 tarihlerinde İstanbulda organize edilecek TÜrkiye Finalinde şampiyonluk kupasıyla İzmire dönmek ve Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanmak, Karşıyakalı, İzmirli olarak da ay-yıldızlı bayrağımızı uluslar arası şampiyonada dalgalandırmak en bÜyÜk dileğimiz” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER