© Kimse Duymasın 2020

Eda neden kaçıyor?

Çeşme'nin gediklilerinden Eda Taşpınar'ın bu sezon esamesi yok. Tatil beldesinde işletmecilik yapan amcası Adnan Taşpınar ve yengesi İndhira Taşpınar borçları nedeniyle yurtdışına kaçtıktan sonra alacaklılar Eda'nın kapısını çalmaya başlamıştı. Genç kadın alacaklılardan korktuğu için Çeşme'ye ve Alaçatı'ya uğrayamıyor, tatilini Yunan adalarında geçiriyor. Öte yandan Eda Taşpınar'dan iki yıl önce ayrılan sörfçü Bora Kozanoğlu'nun da, muhatap bulamayan alacaklılar tarafından kapısının çalındığı konuşuluyor.

Çeşme'nin gediklilerinden Eda Taşpınar'ın bu sezon esamesi yok. Tatil beldesinde işletmecilik yapan amcası Adnan Taşpınar ve yengesi İndhira Taşpınar borçları nedeniyle yurtdışına kaçtıktan sonra alacaklılar Eda'nın kapısını çalmaya başlamıştı. Genç kadın alacaklılardan korktuğu için Çeşme'ye ve Alaçatı'ya uğrayamıyor, tatilini Yunan adalarında geçiriyor.
Öte yandan Eda Taşpınar'dan iki yıl önce ayrılan sörfçü Bora Kozanoğlu'nun da, muhatap bulamayan alacaklılar tarafından kapısının çalındığı konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER