© Kimse Duymasın 2020

Ege Perla’da Satranç Hamleleriyle Cumhuriyet Coşkusu!

İzmir’in en gözde etkinlik merkezi Ege Perla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel satranç turnuvası ile satranç tutkunlarını bir araya getiriyor!

Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlamak üzere, 26-27 Ekim tarihlerinde Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki Ege Perla’da düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, zeka ve stratejiyi buluşturacak bir etkinlik olarak satranç severleri bir araya getiriyor. İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciği himayesinde gerçekleşecek olan bu turnuva, her yaştan satranç tutkununun katılımına açık olacak.

Turnuva boyunca katılımcılar, hem eğlenceli hem de rekabet dolu anlar yaşayacaklar. Cumhuriyet ruhunu zeka dolu hamlelerle yansıtacak olan bu etkinlikte, çeşitli yaş kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek ve dereceye giren katılımcılara madalya ve her kategori birincisine sürpriz ödüller takdim edilecek. 

Ege Perla’nın sunduğu birbirinden güzel sürprizler ve çeşitli etkinliklerle dolu iki gün sizleri bekliyor. Katılım ve detaylar için; web sitemizi ziyaret edebilir ya da sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu Ege Perla’da satranç turnuvasıyla kutlayın!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER