© Kimse Duymasın 2020

Faber Castell

Merkezi Almanya’ da bulunan zımba, cetvel, yazı ve resim araç gereçleri üreten 1761 yılında kurulmuş deyim yerindeyse tarihe tanıklık etmiş şirkettir.

Günümüzdeyse hala daha dokuzuncu nesil aile üyeleri tarafından yönetilmeye devam etmektedir. Kırtasiye ürünleri denince akla gelen ilk isim olan Faber Castel yenilikçi ve istikrarlı olarak sektöre yön veren markadır.

250 yıllını tamamlayan firma 10 ülkede bulunan 14 üretim tesisi23 ülkede bulunan satış firması ayrıca 125’ in üzerinde ülkede distribütörü bulunmaktadır. Sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde de yer alan firma Amazon yağmur ormanlarının çoğalması ve korunması adına çalışmalarda bulunmaktadır. Ayrıca her sene bir buçuk milyondan fazla ağaç yetiştirilmesine de destek vermektedir.

Faber Castel Ürünleri ve Fiyatları

Her yaşın kullanımına uygun ve kaliteden ödün vermeden uzun yıllar kullanılabilecek envaı çeşit ürün yelpazesi bulunmaktadır. Sadece kalem çeşitlerinde dahi uçlu kalemden, kurşun kaleme, fosforlu kalemden, tükenmez kaleme kadar çeşit çeşit geniş ürün skalası bulunmaktadır. Bu doğrultuda da fiyat aralığı ürünlerin türlerine göre değişkenlik göstermektedir. Faber Castel ürünlerinin sınırsız çeşidini bulabileceğiniz tek adres www.guvensanat.com/faber-castell

Tanıtım

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER