© Kimse Duymasın 2020

Garfield Live Show Fuara geliyor...

Garfield Live Show büyük sahne gösterisi İzmir’de ilk kez 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne alacak. 14 kişilik profesyonel ekibin yer alacağı gösteri 2 Eylül 2015 Çarşamba günü Kültürpark Atatürk Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda 20.00 – 21.30 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Garfield Live Show’un büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bu müzikal için hazırlanmış muhteşem danslar, özel kostümler, ses, ışık efektleri, zengin oyuncu ve dansçı kadrosuyla kahraman Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, fuarın minik ziyaretçilerini gizemli bir masalın içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Garfield Live Show büyük sahne gösterisi İzmir’de ilk kez 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne alacak.
14 kişilik profesyonel ekibin yer alacağı gösteri 2 Eylül 2015 Çarşamba günü Kültürpark Atatürk Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda 20.00 – 21.30 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Garfield Live Show’un büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Bu müzikal için hazırlanmış muhteşem danslar, özel kostümler, ses, ışık efektleri, zengin oyuncu ve dansçı kadrosuyla kahraman Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, fuarın minik ziyaretçilerini gizemli bir masalın içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER