© Kimse Duymasın 2020

Gelinlere En Anlamlı Hediye

Buca Belediyesi’nin kadınları meslek sahibi yapmak için başlattığı kurslar halka hizmet vermeye başladı. Meslek Edindirme Kurslarından kuaförlük bölümünde eğitim alan kursiyerler, anlamlı bir projeyle Bucalı bayanların özel günlerinde destek oluyor. Kursiyerler, düğün, nişan, kına gibi özel günlerde yapılacak saç ve makyaj ihtiyaçları için Bucalı bayanlara ücretsiz hizmet veriyor.Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler 3 ayda 400 Bucalı bayana hizmet verdi. Mayıs ayında başlayan projeden faydalanmak isteyenler hafta içi Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’ni arayarak randevu alabiliyor. Yapılan bu hizmet sayesinde kursiyerler tecrübe kazanırken, Bucalı çiftler de piyasada en az 600 TL’yi bulan saç ve porselen makyaj hizmetinden ücretsiz yararlanıp, kuaför masrafından kurtarılıyor. Merkeze başvurarak gelin saçını ve porselen makyajını yaptıran Bucalı gelin Leyla Çeviren, verilen hizmetten çok memnun kaldığını belirtirken, “ Buca Belediyesi’ne ve buradaki emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Darısı herkesin başına” diye konuştu. Saçı makyajı büyük bir özenle yapılan gelin, kursiyerler tarafından geleneklere uygun olarak damada teslim edildi.

Buca Belediyesi’nin kadınları meslek sahibi yapmak için başlattığı kurslar halka hizmet vermeye başladı. Meslek Edindirme Kurslarından kuaförlük bölümünde eğitim alan kursiyerler, anlamlı bir projeyle Bucalı bayanların özel günlerinde destek oluyor.
Kursiyerler, düğün, nişan, kına gibi özel günlerde yapılacak saç ve makyaj ihtiyaçları için Bucalı bayanlara ücretsiz hizmet veriyor.Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler 3 ayda 400 Bucalı bayana hizmet verdi. Mayıs ayında başlayan projeden faydalanmak isteyenler hafta içi Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’ni arayarak randevu alabiliyor. Yapılan bu hizmet sayesinde kursiyerler tecrübe kazanırken, Bucalı çiftler de piyasada en az 600 TL’yi bulan saç ve porselen makyaj hizmetinden ücretsiz yararlanıp, kuaför masrafından kurtarılıyor.
Merkeze başvurarak gelin saçını ve porselen makyajını yaptıran Bucalı gelin Leyla Çeviren, verilen hizmetten çok memnun kaldığını belirtirken, “ Buca Belediyesi’ne ve buradaki emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Darısı herkesin başına” diye konuştu. Saçı makyajı büyük bir özenle yapılan gelin, kursiyerler tarafından geleneklere uygun olarak damada teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER