© Kimse Duymasın 2020

GÖZTEPE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ'NE DEVREDİLİYOR

Göztepe Basketbol, yarışmacı haklarını Pamukkale Üniversitesi'ne devretmek için prensipte anlaştı.

Geçen sezon TÜrkiye Basketbol 2.Ligi'nde mÜcadele eden Göztepe Basketbol, faaliyetlerini durdurma kararının ardından yarışmacı haklarını Pamukkale Üniversitesi'ne devretmek için prensipte anlaştı.
Geçen sezon yeni bir oluşumla önce Başkent Gençlik'in yarışmacı haklarını alarak önce Göztepe Sportif ardından da Göztepe Basketbol olarak TÜrkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi'nde mÜcadele eden ve son hafta ligde kalmayı başaran Göztepe Basketbol, kulÜbÜ kapatma kararı almasının ardından yarışmacı haklarını almak için kapısını çalan Pamukkale Üniversitesi ile prensipte anlaştı.

Göztepe Basketbol yöneticisi Tolga Gencer sitemize yaptığı açıklamada " Göztepe Spor KulÜbÜ'nden bağımsız bir oluşum olarak yola çıkmıştık ve kulÜple bÜtÜnleşme isteklerimize bir tÜrlÜ olumlu yanıt alamazken; taraftarlardan da beklediğimiz desteği bulamadığımız için kulÜbÜn faaliyetlerine son verme kararı almıştık. Yarışmacı haklarımızı devralmak isteyen Pamukkale Üniversitesi'ne ufak tefek borçlarımız olduğunu ve nasıl olsa kapatacağız; almak isterseniz borçlar karşılığında devretmeye hazırız dedik. Onlarda kabul ettiler. Herhangi bir sorun olmazsa gelecek hafta içinde devir işlemleri, sonlanır" dedi.

Pamukkale Üniversitesi yöneticileri TBF ile görÜştÜler ve onlarında onayını aldılar. ProsedÜrlerin tamamlanmasının ardından devir işleminin gelecek hafta gerçekleşmesi bekleniyor.

BASKETBOLİG.COM ÖZEL HABER
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER