© Kimse Duymasın 2020

Hazar Isaev'e "Fair Play Dostluk Nişanı" verildi...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 35.sini düzenlediği “2016 Türkiye Fair Play Ödülleri” Töreninde özel bir konuk vardı.

Azerbaycan'ın unutulmaz şampiyon güreşcisi, spor adamı Hazar Isaev'e Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından “Fair Play Dostluk Nişanı”nı verildi.
Avrupa Fair Play Yönetim Kurulu’nda yer alan, Azerbaycan Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı ve Azerbaycan Adaletli Oyunlar Komitesi (Fair Play Komisyonu) Başkanı Hazar Isaev, her platformda Türkiye ile Azerbaycan arasında fair play köprüsü kurarak, dünya ve Avrupa toplantılarında Türk heyeti ile birlikte hareket ediyor. Olimpiyatevi'ndeki ödül töreninde her yerde üzerine basa basa söylediği “iki devlet, tek millet” sözünü yineleyen dünya ve olimpiyat eski şampiyonlarından Hazar Isaev, kürsüden yaptığı konuşmada iki ülkenin kardeşliğini dile getirerek büyük alkış aldı.
Hazar Isaev’e, Dünya Fair Play Komitesi üyesi, Avrupa Fair Play Komitesi 2. Başkanı Erdoğan Arıpınar, “dostluk nişanı” tören salonunda, anı plaketini de Fair Play Komisyonu adına fair play odasındaki düzenlenen  mini törenle verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER