© Kimse Duymasın 2020

İZMİR ATA KOLEJİ DÜNYA ŞAMPİYONU...

œWorld Education Games Dünya Eğitim Olimpiyatlarında, İzmir Ata Eğitim Kurumları büyük bir başarıya imza attı.

4-7 Mart tarihleri arasında, Unicef sponsorluğunda dÜzenlenen DÜnyanın en bÜyÜk ve en önemli yarışma organizasyonu olan “World Education Games” DÜnya Eğitim Olimpiyatlarında, İzmir Ata Eğitim Kurumları bÜyÜk bir başarıya imza attı.
240ı aşkın Ülkeden, 7 milyon öğrencinin katıldığı “World Education Games” DÜnya Eğitim Olimpiyatlarında; Matematik alanında yarışılan Üç kategorinin ikisinde DÜnya Şampiyonluğu, ÜçÜncÜ matematik kategorisinde DÜnya 2. 3. 4. lÜğÜ ,
Bilim  kategorisinde DÜnya 3.lÜğÜ, İngilizce alanında ise DÜnya 6.lığı unvanını kazanarak,  World Education Games tarihinin, tÜm yarışma kategorilerinde, aynı yılda en çok ödÜl kazanan okulu unvanını aldı.
Ata Koleji öğrencilerinin en bÜyÜk sÜprizi, Ortaöğretim öğrencilerinin, bÜtÜn dÜnya Liseleriyle yarıştıkları Matematik Kategorisinde; TÜrkiyedeki bÜtÜn okulları geride bırakarak TÜrkiye birincisi ve DÜnya genelinde birçok okulu geride bırakarak DÜnya onbeşincisi oldular.
İzmir Ata Koleji bÜnyesinde uygulanmakta olan USES eğitim sisteminin, faydaları her alanda alınan başarılı sonuçlar ile görÜlmektedir.  “USES Eğitim Sistemi”nin dÜnya standartlarında olduğunun bir göstergesi olarak kabul edilecek bu başarılarda, öğrencilerin harcadıkları disiplinli ve istekli çalışmanın da ayrı bir önemi vardır.
Strateji ÜstÜ stratejiler geliştirilerek, en gÜçlÜ rakiplerini geride bıraktığımız “World Education Games” DÜnya Eğitim Olimpiyatlarından  öğrencilerimiz bÜyÜk bir başarı içinde, DÜnya Şampiyonu olarak çıkmışlardır.
Artık DÜnya Şampiyonu yetiştiren ve bÜnyesinden DÜnya Şampiyonu çıkartan bir eğitim kurumu olarak anılacak olan, Özel İzmir Ata Eğitim Kurumları, web Üzerinden yeni devreye sokulan interaktif eğitim modeli ile de USES Eğitim Sistemini, okul bÜnyesinde ve okul sonrasında bir bÜtÜnlÜk içinde Ata Eğitim Kurumlarını “öğrenci, öğretmen, veli” ile bÜtÜnleştirecektir.
Her dalda alınan başarılı sonuçlar okul bÜnyesindeki öğrencilerin çalışma azmini kamçılamaktadır. Ana okulu, ilköğretim ve orta öğretim olarak gerçekleştirilen eğitim, zaman içinde Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi kapsamında da sÜrdÜrÜlecektir.
Eğitim kompleksi olarak Özel İzmir Ata Eğitim Kurumları, bilginin Üretildiği, pekiştirildiği, geliştirildiği, araştırmalar ile geleceğe dönÜk bilimsel çalışmaların yapıldığı bir merkez  olarak görÜlebilir.
TÜrkiyeyi  DÜnya şampiyonu olarak temsil etmenin haklı gururunu yaşayan öğrencilerimiz sayesinde, İzmir Ata Eğitim Kurumları World Education Games tarihinin, tÜm yarışma kategorilerinde, aynı yılda en çok ödÜl kazanan okulu unvanını almıştır.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER