© Kimse Duymasın 2020

İZMİR'DE DRAGON CUP HEYECANI YAŞANACAK

Dragon boat yarışlarının İzmir ayağı, 25 - 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Karşıyaka'da yapılacak.

DÜnyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor etkinliklerinden biri olan Dragon boat yarışlarının İzmir ayağı, 25 - 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Karşıyaka Mavişehir Sahili'nde yapılacak.
DÜnyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor etkinliklerinden biri olan Dragon boat yarışları, Dragon Cup Turkey adıyla 2013 yılında TÜrkiye Kano Federasyonu'nu denetimi altında uluslararası bir kimliğe bÜrÜnÜyor.

TÜrkiye' nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon 500' e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor. Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mÜcadeleyi 21-22 EylÜl 2013 tarihlerinde organize edilecek TÜrkiye Finalinde şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurumun Thailand' ta gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanacağı etkinlik, çalışanların iş hayatının rutinliğinden sıyrılıp eğlenceli zaman geçirmeleri için vazgeçilmez bir insan kaynakları organizasyonu olarakta öne çıkıyor. Dragon Cup Turkey, su Üzerinde gerçekleştirilecek yarışların yanında kurumsal ilişkilerin kurulduğu, markalama çalışmalarının yapılabileceği ve ana sahne etkinlikleriyle katılımcılara kurumsal bir hafta sonu geçirme fırsatı sunuyor.

İstanbul, İzmir ve Ankara da 16 kÜrekçi bir davulcu, Samsun, Gaziantep, Adana ve Mersin de ise 10 kÜrekçi 1 davulcu dan oluşan takımlar, dans yarışmaları ve özel kostÜm tasarımları ile de 2013 yılını unutulmayacak anılarla doldurmaya hazırlanıyor.Dragon bot yarışları KostÜm yarışması, dans gösterileri, çeşitli ikramlar ve doğal gÜzelliklerle iş yaşamının en eğlenceli yÜzÜ olmayı hedefliyor. Çalışanlar için neredeyse bir yılın en renkli anlarını içinde barındıran Dragon bot yarışları katılımcıların iş yaşamının getirdiği stresi kÜrek çekerek yok etmelerini sağlıyor.

25 - 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Karşıyaka Mavişehir Sahili'nde gerçekleşecek olan Dragon Cup Turkey - İzmir ayağını organize eden Devajans BÜtÜnleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada, "amacımız kurumsal şirketleri etkinliğin çatısı altında toplayarak takım ruhunu gÜçlendirmek, denize ve su sporlarına olan ilgiyi arttırmak" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER