© Kimse Duymasın 2020

İzmir'den olimpik rekor...

Antalya’da devam etmekte olan Kulüpler arası Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli sporcusu Yasemin Ecem ANAGÖZ 2×70 metre 661 puan ile Olimpik Genç Bayanlar Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.

Antalya’da devam etmekte olan Kulüpler arası Türkiye Okçuluk  Şampiyonası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli  sporcusu Yasemin Ecem ANAGÖZ 2×70 metre 661 puan ile Olimpik Genç Bayanlar Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu.
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Yasemin Ecem Anagöz, 26 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Danimarka’nın Kopenhag kentinde yapılan Dünya Şampiyonası’nda  da Türkiye’yi başarıyla temsil etmişti.Arkadaşları arasında da çok sevilen genç sporcuya arkadaşları kısaca “YASO” diye hitap ediyor.Yunanlar’ın genellikle eğlencelerde dostlarını selamlamak için bir sevinç kelimesi olarak kullandıkları “GİA SOU” (YASU)’ya benzetilerek kullanılan sözcüğü, Yasemin de kendisine yakıştırıyor.


17’SİNDE 13 ULUSLARARASI YARIŞMA
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Milli Takımın gurur kaynağı olan Yasemin Ecem Anagöz henüz 17 Yaşında olmasına rağmen Uluslararası 13 şampiyona’da da Milli Formamızı başarıyla giydi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER