© Kimse Duymasın 2020

İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE BEYAZ ÖNLÜKLER GİYİLİYOR...

İzmir Üniversitesinde yeni bir dönem başlıyor.

2012-2013 akademik yılında ilk kez eğitim verecek olan İzmir Üniversitesi Tıp FakÜltesi öğrencileri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde beyaz önlÜklerini giyecekler.  

İzmir Üniversitesi Tıp FakÜltesi öğrencileri 24 EylÜlde, Akademik Yıl Açılış Töreninde beyaz önlÜklerini giyerek eğitime başlayacaklar. Hem TÜrk hem de yabancı uyruklu öğrencilerin kutsal mesleklerine ilk adımı atacakları Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde dÜzenlenecek tören, Dekan Prof. Dr. EyÜp Hazan, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ve MÜtevelli Heyet Başkanı Necdet Doğanatanın konuşmaları ile başlayacak. Prof. Dr. Sait Eğrilmezin “TÜrkÜlerde Hekimlik” başlıklı mÜzikal konferansı ile devam edecek törende ilk dersi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Recai Ünal verecek. İlk dersin konusu “Tarihteki İlginç Hasta ve Hastalıklar” olacak.  

İzmir Üniversitesi akademisyenleri ve ailelerinin huzurunda meslek hayatları boyunca onurla taşıyacakları önlÜklerini Beyaz ÖnlÜk Giydirme Töreninde ilk kez giyecek olan öğrenciler, fakÜlte andını okuyarak yeni hayatlarına ilk adımlarını atacaklar.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER