© Kimse Duymasın 2020

İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE TEK POTA ŞAMPİYONU ATS2

İzmir Üniversitesi Tek Pota Basketbol Turnuvasının kazananı ATS2 oldu.

İzmir Üniversitesi ve Bostanlıspor tarafından dÜzenlenen Tek Pota Basketbol Turnuvası, öğrenci ve akademisyenler arasında rekabetin yÜksek olduğu maçlara sahne oldu.
İzmir Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri için Bostanlıspor Gençlik Spor KulÜbÜ tarafından dÜzenlenen Tek Pota Basketbol Turnuvası, İzmir Özel Fatih Kolejinde yapılan final maçı ile sona erdi. 8 takımın katıldığı ve FİBA kurallarına göre oynanan maçlar sonucu Çağlar Akyol, Kerim Partigöç, Anıl Narlı, Semih Çerezciden oluşan ATS2 takımı şampiyon oldu. Şampiyonlar kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeşten aldı.
Emre BÜyÜkgÜngördÜ, Emir Tavalıoğlu, Çağrı Duygunun oynadığı Kısa Kırmızılıların ikinci, Ozan Utku Gezen, Umut Yıldız, Ertuğrul Kralın oynadığı John Doeun ÜçÜncÜ olduğu turnuvada İzmir Üniversitesi akademisyenleri de çemberle buluşmak için ter döktÜ. İkinci olan Kısa Kırmızılılara kupa ve madalyalarını Bostanlıspor Gençlik Spor KulÜbÜ Başkanı Avni Erboy, ÜçÜncÜ John Doeya ise kupa ve madalyalarını Fen Edebiyat FakÜltesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İzzettin KökÜn takdim ettiği ödÜl töreninde Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, öğrencilerin sosyal ve sportif aktivitelerini her zaman desteklediklerini, turnuvanın gelecek yıllarda da devam etmesini istediklerini söyledi ve tÜm sporcuları tebrik etti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER