© Kimse Duymasın 2020

Kadın mı aldatır erkek mi?

Geçen hafta Nefise Karatay’ın eşi Yusuf Day’ın Bodrum’da Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle görüntülenmesi, “ihanet” konusunu yeniden gündeme taşıdı. Peki ne oluyor da mutlu giden bir ilişkinin emniyet kilidi bir anda çözülüyor, çiftler kendini farklı arayışların içinde buluyor? Hafta Sonu dergisi, Day olayından yola çıkarak “ihanet” konusunu masaya yatırdı, akıllardaki soruları hem uzmanlara hem de ünlü simalara sordu: Kadın mı aldatır, erkek mi? İhanet neden olur? Gün geçmiyor ki yeni bir aldatma haberi basına yansımasın. Geçtiğimiz günlerde Nefise Karatay ile evli olan işadamı Yusuf Day’ın bir arkadaşıyla birlikte, “Cicişler” lakaplı Esra ve Ceyda Ersoy’la görüntülenmesi, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Haliyle gözler iki hafta önce doğum yapan Karatay’a çevrildi. Ünlü sunucu, kısaca eşine çok güvendiğini söyleyip konuyu kapattı. Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde bir magazin programına konuk olan Ebru Şallı da “Kadınlar daha çok aldatıyor ama belli etmiyor” diyerek konuya başka bir boyut kazandırdı. Bu gelişmeler sonrası bir “ihanet” dosyası açmak kaçınılmaz oldu! Uzmanlara göre, kadınlar duygusal boşluğa düştüğünde, erkekler ise daha içgüdüsel olarak aldatıyor. Kadınların, ilişkilerinde yoksun bırakıldıkları romantizmi, heyecanı ve duygusal boşluğu tamamlamak için, erkeklerinse daha çok anlık tatmin duygusuyla aldattığı söyleniyor. Peki bu sorunun gerçek yanıtı ne?

Geçen hafta Nefise Karatay’ın eşi Yusuf Day’ın Bodrum’da Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle görüntülenmesi, “ihanet” konusunu yeniden gündeme taşıdı. Peki ne oluyor da mutlu giden bir ilişkinin emniyet kilidi bir anda çözülüyor, çiftler kendini farklı arayışların içinde buluyor? Hafta Sonu dergisi, Day olayından yola çıkarak “ihanet” konusunu masaya yatırdı, akıllardaki soruları hem uzmanlara hem de ünlü simalara sordu: Kadın mı aldatır, erkek mi? İhanet neden olur?
Gün geçmiyor ki yeni bir aldatma haberi basına yansımasın. Geçtiğimiz günlerde Nefise Karatay ile evli olan işadamı Yusuf Day’ın bir arkadaşıyla birlikte, “Cicişler” lakaplı Esra ve Ceyda Ersoy’la görüntülenmesi, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Haliyle gözler iki hafta önce doğum yapan Karatay’a çevrildi. Ünlü sunucu, kısaca eşine çok güvendiğini söyleyip konuyu kapattı.
Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde bir magazin programına konuk olan Ebru Şallı da “Kadınlar daha çok aldatıyor ama belli etmiyor” diyerek konuya başka bir boyut kazandırdı. Bu gelişmeler sonrası bir “ihanet” dosyası açmak kaçınılmaz oldu!
Uzmanlara göre, kadınlar duygusal boşluğa düştüğünde, erkekler ise daha içgüdüsel olarak aldatıyor. Kadınların, ilişkilerinde yoksun bırakıldıkları romantizmi, heyecanı ve duygusal boşluğu tamamlamak için, erkeklerinse daha çok anlık tatmin duygusuyla aldattığı söyleniyor.
Peki bu sorunun gerçek yanıtı ne? (kelebek)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER