© Kimse Duymasın 2020

KKTC Bocce de bireysel şampiyonlar belli oldu

KKTC Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından düzenlenen KKTC Erkekler ve Kadınlar Ferdi Bocce Şampiyonası oynanan son gün maçlarıyla tamamlandı. Şampiyonlar belli oldu.

Erkekler günün ilk maçında galipler karşı karşıya geldi. Zevkii geçen maçı kazanan Yenal oldu..Ateş mağluplar grubuna düşerek Halit Çağman'ı yenen Recep Ruh'la karşılaştı. Recep karşısında 9-2 kazanan Ateş tekrardan finalde Yenal'ın rakibi oldu. Final maçına harika bir başlangıç yapan Ateş 9 - 0 öne geçti. Yenal tecrübesi ile maçı 9-7 ye getirse dee Ateş'in son hamlesi skoru 12-7'ye getirdi ve Ateş Yağız Erzen alarak üst üste 2. kez ferdi şampiyon oldu. Yenal  Senin ikincilikle yetindi. Recep Ruh üçüncü Halit Çağman ise dördüncü geldi.

KADINLARDA MUTLU SONA GÜLDEN ULAŞTI

Kadınlar yarı final ilk maçında ise Mürüde ile İlgen karşılaştı. Turnuvanın sürpriz oyuncusu İlgen maça iyi başlamasına rağmen Mürüde geriden gelerek maçı 9-8 alırken, Gülden de takım arkadaşı Serpili 9- 2 yenerek finale kaldı. Final maçına oldukça konsantre başlayan Gülden harika yaklaşma atışları ile maçı kopardı ve 12-4 kazanarak 2021 yılı Ferdi Bocce Şampiyonu oldu. Mürüde Erzen ikinci gelirken, Serpil Kızıldere turnuvayı üçüncü tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER