© Kimse Duymasın 2020

KKTC Bocce de final öncesi heyecanı…

KKTC Bocce Liginde erkeklerde finalin adı Yakın Doğu Üniversitesi – Deniz Plaza oldu…

Play-off yarı finalinde ÖZEV ile karşılaşan YDÜ üçlü karşılaşmaya iyi başladı. Hüseyin’in başarılı atışları ve Halit’in desteğiyle farkı açan YDÜ baştan sona üstün götürdüğü seti açık farkla 9-1 kazanarakj moral buldu. Tekler karşılaşmasına ise YDÜ Yenal, ÖZEV ise Sert ile sahaya çıktı. Sezonun flaş isimlerinden Sertin iyi oyununa karşılık tecrübesini öne çıkaran Yenal seti 9-2 kazandı ve böylelikle YDÜ maçı 2-0  ile seride 2-0 öne geçerek finale adını yazdı.
Gecenin diğer maçında ise Deniz Plaza ile GÜHAD karşı karşıya geldi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmada üçlü seti 9-5 kazanan Deniz Plaza setlerde 1-0 öne geçti. Tekli karşılaşmalara ise GÜHAD sürpriz yaparak oyuna Bünyamin ile başladı. Deniz Plaza ise Recep ile sahada boy gösterdi. Zaman zaman zorlandığı maçı 9-3 almasını bilen Recep maçı Deniz Plaza’ya getirdi ve bu sonuçla Deniz Plaza finalde YDÜ’nin rakibi oldu.
KADINLARDA KÜÇÜK KAYMAKLI SERİYİ 1-1’E TAŞIDI
Kadınlar Play-Off final ilk maçında Balıkesir ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya geldi. Heyecanlı geçen karşılaşmada deneyimli sporcuları Gülden ve Serpil’le sahaya çıkan Kaymaklı, sakin kalarak doğru atışlar ile başa baş giden karşılaşmada bir anda farkı açtı. Bu farkı maç boyunca koruyan Kaymaklı maçı 12-6 alarak seriyi 1-1 ‘e getirdi.
Serinin son maçı Perşembe günü oynanacak ve kazanan 2021 yılı Şampiyonluğuna adını yazdıracak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER