© Kimse Duymasın 2020

KKTC'de Bocce 2. Devre heyecanı start aldı

KKTC HİS (Herkes İçin Spor) Federasyonu tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören KKTC Bocce Kadınlar ve Erkekler Liglerinde 2. Yarının heyacanı başladfı.

2. Devre maçları sürpriz sonuçla başladı. Ligin ilk devresinde galibiyet ile tanışamayan Girne, şampiyonluk adaylarından Şahlansporu zorlu geçen bir maçın ardından 7-5 yenerek rakibine play-off yarışında darbe vurdu. Maçın ardından ligde galibiyet ile tanıştı.
Kadınlarda diğer maçında Balıkesir çok zorlandığı maçta son sette Özlem’in rakibin hatasını değerlendirmesi ile maçı 9-6 kazanmasını bildi.
Erkeklerde ikinci devrenin açılışında lig ikincisi Yakın Doğu Üniversitesi, GÜHAD’la karşılaştı. Üçlü karşılaşmaya iyi başlayan YDÜ farkı açsada GÜHAD maçtan kopmayarak rakibini son set öncesi yakaladı. Kenardan gelerek takıma katkı yapan Yenal’ın son setteki atışları ile YDÜ zorlandığı maçı 9-4 almasını bildi.
Tekli karşılaşma ise heyecan fırtınası içerisinde geçti. GÜHAD maça Mustafa Oymacı ile başlarken YDÜ ise Halit Çağman’ı sahaya sürdü. Baştan sona heycan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada sona doğru ivmeyi yakalayan Halit maçı 9-8 kazanarak setlerde YDÜ’yü 2-0 öne geçirdi. İkili karşılaşmayı GÜHAD 9-3 kazansa da YDÜ maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi.
Diğer maçta ÖZEV rakibi Taşkınköy’ü 2-1 yenerek lig üçüncülüğü yolunda önemli bir adım attı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER