© Kimse Duymasın 2020

KSKDE FUTBOLA TARAFTARDAN, BASKETE FOLKARTTAN DESTEK

Karşıyakada, taraftarların maddi destek sağlamak amacıyla düzenlediği atkı satışı kampanyasında toplanan 6.300 TL kulübe teslim edildi.

Sanal medyada “Cihat ve Aslanları” sloganıyla sekiz gÜndÜr yÜrÜttÜğÜ kampanyada 650 atkı satıldı. Karşıyaka'ya gönÜl verenlerin iki ay önce aralarında toplayıp, bağışladığı 5 bin 198 TLyle birlikte, taraftarların kulÜbe katkısı toplamda 11 bin 498 TLye ulaştı. Takıma için toplanan paranın, futbolcuların talebiyle zor durumdaki personele dağıtılması kulÜpte duygusal anlar yaşattı. Gelen 6 bin 300 TL, tesislerdeki 12 personelin hesabına 525er TL olarak yatırıldı. Talebin sÜrmesi atkı satışına devam eden taraftarlar, gelecek hafta kulÜbe 5-6 bin TL daha aktarmayı planlıyor. Karşıyaka sevdalılarından bazılarının, bir atkıya 1000 TL vererek destek olduğu açıklanırken, takımın Denizlisporla pazar gÜnÜ deplasmandaki derbiye, 'Karşıyaka Taraftarı' yazılı göğÜs reklamıyla çıkılması için yönetime başvurulduğu bildirildi. Aylardır tek kuruş ödeme yapılmamasına rağmen takımını Play-Off hedefinde tutan Teknik Direktör Cihat Arslan, taraftarların yaptığı jestin kendisini inanılmaz duygulandırdığını söyledi. Arslan, “Bu benim için unutulmayacak bir anı. İnce dÜşÜnceleri nedeniyle Karşıyaka sevdalılarına teşekkÜr ediyorum. TÜrkiye Futbol Federasyonu (TFF) onay verse, Çaykur Rizespor maçına futbolcularımız, boyunlarında bu atkılarla çıkacaktı” dedi.
FOLKARTTAN DESTEK
FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliği yapacağı FIBA Eurochallenge Cup organizasyonuna destek olmak için söz verdiği 200 bin TLyi, nakit olarak yönetime takdim etti. Final-Fourun İzmire alınması konusunun gÜndeme geldiği gÜnlerde, Karşıyaka'ya yardım edeceğini açıklayan ilk isim olan Sancak, 100 bin TLden 200 bin TLye çıkardığı parayı, Bayraklıdaki ofisinde törenle Başkan Cihan BÜyÜkorala teslim etti. “İzmire yatırım yapan bir firma olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik” diyen Sancak, “Daha önce Altaya da destek oldum. İzmirin değerlerinin yanında olmak bÜyÜtÜlecek bir olay değil; görevdir. Pınar Karşıyaka'nın finalde kupaya uzanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Karşıyaka Başkanı Cihan BÜyÜkoral, Sancaka kupayı getirme sözÜ verdi. Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, Genel Menajer Levent TÜrknas ve Kaptan Ümit Sonkol, törenin ardından Sancaka forma hediye etti.
Pınar karşıyaka'lılar, daha sonra İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaşı da ziyaret edip, katkı vermesi için ricada bulundu.
KARŞIYAKA STADI'NIN PROJESİ TAMAMLANDI
Yalıdaki Karşıyaka Stadının bulunduğu alan için tasarlanan yeni stadın projesi tamamlandı ve Gençlik ve Spor Bakanlığına gönderildi.
Stadın Nisan ayı içerisinde ihaleye çıkacağı ve ardından çalışmaların start alacağı bildirildi. Karşıyaka'nın yeni stadı kapasite artımına gidilerek 12 bin 500'den 15 bin kişilik çevrilmişti. Projeye yeni koltuklar eklendi, bunun yanı sıra kulÜp binasının da yenilenerek bir de mÜze eklenmesi planlanıyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER