© Kimse Duymasın 2020

MAXQDA ile Yapay Zekâ Destekli Nitel Veri Analizi

Balıkesir Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık şirketi iş birliğinde düzenlenen "MAXQDA ile Yapay Zekâ Destekli Nitel Veri Analizi" başlıklı seminer, 8 Mayıs 2024 tarihinde Balıkesir Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başarıyla gerçekleşti.

Seminer, nitel veri analizi ve yapay zekâ alanında uzmanlar tarafından önemli bilgilerin paylaşıldığı, katılımcılar arasında yoğun bir bilgi alışverişi ortamının oluştuğu verimli bir etkinlik olarak tamamlandı.

Farklı disiplinlerden gelen akademisyenler ve lisansüstü öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, İSTAR Araştırma Kurucu Ortağı ve MAXQDA Profesyonel Eğitmeni Fırat Yılmaz tarafından "MAXQDA ile Yapay Zekâ Destekli Nitel Veri Analizi" konulu bir sunum gerçekleştirildi. Yılmaz'ın sunumu, katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı ve seminer boyunca katılımcılar arasında etkili bir etkileşim sağlandı.

Seminere, Balıkesir Üniversitesi akademisyenleri ve lisansüstü öğrencileri katıldı. Etkinlik, nitel veri analizi ve yapay zekâ konularına ilgi duyan herkesin katılımına açık olup, sektördeki güncel gelişmelerin paylaşılmasına ve bilgi alışverişi yapılmasına olanak sağladı.

Seminerde, katılımcılar MAXQDA yazılımına olan taleplerini dile getirdiler. Özellikle akademisyenler ve lisansüstü öğrenciler, nitel veri analizi süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetmek için MAXQDA yazılımına ilgi gösterdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER