© Kimse Duymasın 2020

MHP'li Işık: 1 Kasım Türkiye’nin AKP’den kurtuluşu olacak

Seçim çalışmalarını Aliağa, Dikili, Foça ve Çiğli’de sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, “1 Kasım Türkiye’nin AKP’den kurtuluş tarihi olacak” dedi.

1 Kasım seçim çalışmaları hakkında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, seçim bölgesinde şuana kadar 12 ilçeyi dolaştığını ve MHP’ye çok ciddi bir teveccühün olduğunu söyledi. 7 Haziran’dan sonra artan terör olayları, ekonomideki gidişat ve hükümetin duvara toslayan sağlıksız politikalarının vatandaşları yeni arayışlara ittiğini dile getirdi.
 
"AKP, CHP VE HDP SOKAKTA GEZEMİYOR"

Seçim çalışmalarının başladığı günden beri sokakta hiçbir partinin çalışmasına denk gelmediğini belirten Işık, “AKP Yüksek güvenlikli  salon toplantılarıyla 1 Kasım’a hazırlanırken, CHP’nin kontenjanları İzmir’in sokaklarını bilmedikleri için masa başında hazırladıkları reklam kampanyaları ile seçmeni etkilemeye çalışıyor. Politikalarını HDP ile aynı paralelde geliştiren CHP İzmir halkından 1 Kasım’da çok ağır bir tokat yiyecek. Seçmen bu durumdan çok rahatsız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke meseleleri hakkındaki duruşu ve haklı çıkışı bizlerin sokakta rahatça çalışmamıza imkan sağlıyor. Halkımızın büyük ilgi ve sevgi gösterisi var. 1 Kasım’da AKP sandığa gömülürken, Milliyetçi Hareket’in iktidarı kaos ortamındaki ülkemize güneş gibi doğacaktır” dedi.
 
Foça'nın turizmde hak ettiği yeri alamamasının bir turizimci olarak kendisini üzdüğünü dile getiren Işık, “Aliağa belediyesi bizlere gurur veriyor” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER