© Kimse Duymasın 2020

MHP'li Işık Tireli vatandaşlarla buluştu

Tire’ye bağlı Başköy ve Akyurt köylerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Taşkın Işık, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak partisine destek istedi.

Gündüz çarşı ve pazar esnafı gece ise kırsal kesimdeki mahallelerde geç saatlere kadar seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Taşkın Işık, 1 Kasım’da “MHP iktidarının meşalesinin Tire’den yakılacağını görüyorum” dedi. Başköy ve Akyurt mahallesindeki kahvehanelerdeki vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hal hatır soran Işık, köy meydanında ilçe teşkilatının hazırladığı sinevizyon gösterisine davet etti. Köy meydanında toplanan Başköy ve Akyurt sakinleri davete yoğun katılım gösterdi.
 
MHP İKTİDARA HAZIR

8 dakikalık sunumun ardından konuşma yapan 2. Bölge adayı Fatih Okuroğlu ve İlçe başkanı Atakan Duran bölgenin temel sorunlarına değindi. Ülkede yaşanan terör olaylarının ulaştığı boyutu hatırlatan konuşmacılar MHP’nin 1 Kasım’da tek seçenek olduğunu vurguladı. MHP’li aday Işık da Tire halkının yoğun ilgisi için katılanlara teşekkür etti. AKP iktidarının 13 yıldır her seçimde vaat ettiği ama bir türlü bitiremediği yollar için sert eleştirilerde bulunan Işık, “Tireli vatandaşlarımıza bir yolu çok görenlerin 1 Kasım’da sandıkta gerekli cevabı alacağını düşünüyorum. Eski Bakan Binali Yıldırım İzmir’e hangi sözlerini tuttu hangilerini tutmadı onları iyi bilmek lazım. Çandarlı limanı dediler ortada bişey yok. Sabuncubeli tüneline harcanan paralarla 10 tane tünel yapılırdı. Hala ortada bişey yok. Bayraklı şehir hastanesi şehir efsanesi oldu. Daha verdikleri birçok vaat yerinde sayıyor. O yüzden Sayın Yıldırım 2. Bölgeden 1. Bölgeye kaçtı. Verdiği sözlerin hesabının sorulmasından korktu. CHP zaten kontenjanlar partisi. Kale mantığı ile ne İzmir’i düşünüyorlar ne de Tire’yi. Onların derdi HDP’ye barajı aştırmak. Başka bir gayelerini göremiyorum” dedi. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER