© Kimse Duymasın 2020

Mhp'li Karataş: "Utanmadan MHP oylarına göz diktiler"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş seçim çalışmalarına Kınık, Bergama, Dikili ve Aliağa’da devam etti. Karataş, milletvekili adayları Dr. Yalçın Koçyiğit, Recep Akan ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birçok faaliyete katıldı.

Kınık’ta partililerle ve MHP seçmeniyle buluşan Karataş, yaptığı konuşmada  AKP’yi eleştirdi. Karataş; “Milletimiz 13 yıllık AKP iktidarına 7 Haziran'da ‘dur’ demiş, adı yolsuzluk ve rüşvete bulaşan, milleti uçurumun kenarına getiren AKP iktidarını indirmiştir. Bu gerçeği hiçbir şey değiştiremez. 17-25 Aralık bir tarafta, diğer tarafta bölücülük ve çözüm süreci bataklığı durumu ortaya koymuştur. Türk Milleti huzur aramakta ve güvenli bir gelecek için MHP demektedir. Siz bu gerçekleri, anketlerle ve manşetlerle değiştiremezsiniz" sözleriyle iktidara yüklendi.
 
Konuşmasını "Türk Milleti ve Türk Milliyetçileri, değerlerimizi ayaklar altına alanları, Türk ismini silmek isteyenleri yani AKP hükümetinin yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacaktır" diyerek sürdüren Karataş "MHP oylarına göz diken AKP şürekâsı, siz Türk milliyetçilerini ve Türkiye sevdalılarını tanımamışsınız. Ama 1 Kasım'da tanıyacaksınız” dedi.
 
STK’lardan esnafa, ev ziyaretlerinden köy çıkarmalarına birçok faaliyete katılan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, vatandaşlara MHP seçim beyannamesini ve taahhütlerini anlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER