© Kimse Duymasın 2020

MHP'li Şahin: "Engelsiz Türkiye'yi inşa edeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş ve İlçe yönetimi ile birlikte Buca’da vatandaşlar ve esnafla buluştu. Engelli vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahin, engelsiz Türkiye sözü verdi.

Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi ve başkalarının yardımına muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirmesi gerektiğini belirten Şahin “ MHP iktidarı engelli vatandaşlarımızın daha güvenli bir ülkede yaşamlarını devam ettirmeleri için çalışacaktır. Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesi gerekiyor. MHP iktidarıyla engellilerin toplumla bütünleşerek, başkalarının yardımı olmadan hayatlarına devam etmeleri için fiziki ve sosyal çevre oluşturulacak, engeller ortadan kaldırılacaktır. Engelli vatandaşlarımızın iş bulma konusunda sıkıntı çektiklerini biliyoruz. MHP iktidarı öncelikli olarak engelli vatandaşlarımızın işe yerleştirilmesini, üretime katkıda bulunmalarını ve topluma kazandırılmasını sağlayacaktır.” diye konuştu.
 
“Yerleşim yerleri engellilerin erişebilirliğini sağlayacak şekilde düzenlenecektir”
 
Engelliler için gerekli fiziksel ortamın sağlanması gerektiğine değinen Şahin “ MHP iktidarı yerleşim yerlerinin engellilerin ihtiyaç duydukları her yere rahatça ve kolayca erişebilecekleri biçimde yeniden düzenlenmesini sağlayacaktır. MHP iktidarıyla konutlar, yollar, kaldırımlar, trafik lambaları, geçitler, otogarlar, havaalanları, tren ve yeraltı treni istasyonları ile toplu ulaşım araçları, toplu kullanım alanları ve kamu binaları engellilerin kullanımına uygun hale gelecektir. MHP iktidarı engelsiz Türkiye’yi inşa edecektir” dedi. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER