© Kimse Duymasın 2020

MHP'li Şahin: İktidarımız orta direği canlandıracak

1 Kasım Erken seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin’in son durağı Güzelbahçe’ydi. MHP İzmir Güzelbahçe İlçe Başkanlığı ve yöneticileri ile birlikte Güzelbahçe Payamlı Köyü’nde vatandaşla bir araya geldi sorunları değerlendirdi.

Yoksullukla mücadelenin önemine değinen Şahin, “İstikrarlı bir ekonomik büyüme ve güçlü üretim ekonomisi tesis etmek gerekiyor. MHP iktidarı üreten,istihdam yaratan ve üretilen değerden her kesimin adil pay almasını sağlayacak, üretim sürecinde yer almayan muhtaçların ise sosyal koruma programlarıyla desteklenmeleri ve yoksulluktan kurtulmaları için mücadele edecektir. Yoksullukla mücadelemiz yoksulların üretici konuma geçmesini ve kendi kazandıklarıyla geçinmesini sağlayıcı nitelikte olacaktır. MHP iktidarı yoksul kesimlere yönelik ekonomik faaliyetleri çeşitlendirecek, gelir getirici projeleri destekleyecek, kendi işini kurmak isteyen girişimciye finansman, danışmanlık ve pazarlama desteği sağlayacaktır” dedi.

Toplumsal refahı sağlayacağız

Yoksul insanımızın yoksulluktan kalıcı olarak kurtulması için çalışacaklarını belirten Şahin “MHP iktidarı olarak öncelikle toplumun refahı ve huzurunu tesis edeceğiz. Sosyal refah politikamızın esasında yoksulluk sınırının altında hiçbir vatandaşımız kalmayacak, toplumun refah düzeyi yükseltilecek ve vatandaşımızın yaşam kalitesi iyileştirilecektir. Ekonomik ve sosyal politikalar, orta direk ile dar ve sabit gelirlileri destekleyecek şekilde düzenlenecek, gelirin dengeli dağılımını sağlayacaktır. MHP iktidarı orta direği canlandıracak, huzurlu ve güvenli bir geleceği inşa edecektir” diye konuştu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER