© Kimse Duymasın 2020

Mhp'li Şahin: “Turizmde başıboşluğu ortadan kaldıracağız”

1 Kasım erken seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir birinci bölge milletvekili adayı Selahattin Şahin’in yeni durağı Karaburun’du. MHP Karaburun İlçe Başkanı Ogün Dönmez ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Şahin, Karaburun’un sorunlarını dinledi.

Karaburun turizminin canlanması için çalışacaklarını belirten Şahin, ”Turizm sektöründe bir başı boşluk hakim. Öncelikle o başıboşluğu sonlandırmak gerekiyor. MHP iktidarı Turizm Teşvik Kanunu, İş Kanunu, Kıyı-Kenar Kanunu olmak üzere sektörle ilgili diğer kanunlardaki değişiklikleri de kapsayan bir turizm çerçeve kanunu çıkartarak bu başıboşluğu giderecektir. Turizmde tanıtım konusunda eksikliğimiz var. Karaburun turizmde marka olacak bir şehir. MHP iktidarı ile ülkemizin turizmi çeşitlendirilecek, dünya turizm pazarında belli yörelerimizin markalaşması sağlanacaktır” dedi.
 
Yol sorunu çözülecek
 
Değişen tüketici tercihlerinin de dikkate alınması gerektiğini vurgulayan Şahin,  bugüne kadar yeterince değerlendirilmemiş bölgelerde alternatif turizm ürünleri geliştirilerek bu bölgelerde turizmin canlanmasının sağlanacağını söyledi.   Turizmde ulaşımın kolaylaşması gerektiğine dikkat çeken Şahin, ”Karaburun’da da ulaşım sıkıntısı var. Yol projesinin bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Seyahat sürelerinin kısalması ve uzun mesafeli seyahatlerin artması dikkate alınarak ulaştırmayı kolaylaştıran politikalarla turistlerin ülkemize daha kolay ulaşması sağlanacaktır. MHP, politikalarıyla turistik bölgelerimizin geleceğini rahatlatacak tek partidir. Karaburun'un sorunları MHP iktidarı ile çözülecektir” diye konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER